Sirpa & Sanja

18. joulu 2023

Ripaus kultaa joulusisustukseen - 18. luukku

Päivitetty: 26. joulu 2023

Ripaus kultaa sopii sisustukseen kuin sisutukseen, ja erityisesti jouluna se tuo juhlan tuntua. Kullan hohto sopii yhtä hyvin moderniin kuin boho tyyliseenkin sisutuksen, ja se tuo lämpöä skandinaavisen vaaleaan ja pelkistettyyn tilaan.

Piristät harmaata kullan mattasävyillä, ripauta kultaa valkoisen kanssa elegantiksi, lämpimäksi yhdistelmäksi tai säväytä mustaa ja sinistä upeaksi japandimaiseksi lopputulokseksi.

Inspiroidu ja leikittele erilaisilla muodoilla ja materiaaleilla, yhdistele kultaan pelkistettyä betonia, modernia valkoista sisutusta tai puuta ja metallia, kulta sopii kaikkeen.

Ja vaikka sinulla ei muuten olisikaan kullan sävyjä sisustuksessa, niin jouluna voit asetella joulupalloja messinkitarjottimelle tai hankkia paperisen kullanhohtoisen kuusen ja vapaasti yhdistellä eri värejä ja materiaaleja toisiinsa.

Tai ehkä sinulla on jo jotain kullan sävyjä sisutuksessasi, nyt on oikea hetki korostaa niitä vielä lisää, vaikka saman sävyisillä joulupalloilla tai kaivaa vaasit kaapin kätköistä esiin.

Joulupöydästä kulta tekee elegantin ja ylellisen. Valitse joku kultainen yksityiskohta katseenvangitsijaksi, jonka ympärille voit rakentaa koristelun. Se voi olla yksi yksittäinen koriste tai koristeet, astioiden kuviot tms. Aloita ensin luomalla yhtenäinen ilme kattaukseen haluamallasi perusvärillä ja lisää sitten vasta kultaiset koristeet, niin ettei kokonaisuudesta tule levoton. Käytä värejä harkitusti, niin että pöydässä on vain paria eri väriä, jotka lisäksi sopivat ympäristöön.

Luovia hetkiä🎄

Sanja & Sirpa