top of page
Rivin_sisustussuunnittelu (6).jpg

Autotallista makuuhuoneeksi

Toisinaan neliöt loppuvat asunnosta kesken ja on ruvettava miettimään miten tilaa voisi saada lisää. Tässä kohteessa kaivattiin yhtä lisämakuuhuonetta, joka löytyi loppujen lopuksi talon yhteydessä olevasta autotallista, joka remontoitiin uusiksi ja muutettiin viihtyisäksi makuuhuoneeksi vieraille. Autotallin ovet poistettiin ja tilalle asennettiin ikkunat sekä vanhat katon rajassa olevat ikkunat säilytettiin, jotta tilaan saatiin maksimaalisesti valoa. 

Tilaan haluttiin rauhallinen fiilis ripauksella luksusta. Värimaailmaksi valikoitua vaaleat beigen sävyt höystettynä mustalla ja kullalla. Jotta tilaan saatiin myös raikkautta lisäsimme sinne useampia viherkasveja sekä kauniin suuren seinäkankaan tuomaan mielenkiintoa. 

bottom of page