• Sirpa & Sanja

Kesän ensimmäiset juhlat


Ylioppilasjuhlat kotona


Viime lauantaina 3.6 järjestimme tämän kesän ensimmäiset isot juhlat, ylioppilasjuhlat. Vaikka sää tänä vuonna suosikin juhlansankareita, päätimme asettaa tarjoilut varmuuden vuoksi sisälle.


Pienet pullot voi laittaa koristeelliseen maljaan esille jääkuutioiden kanssa. Kuvassa Kartellin malja, pieniä, kivoja omenamehupulloja saa Ikeasta.

Iittalan shampanjalaseja voi käyttää myös jälkiruoan tarjoiluun. Kuvassa puolukoista ja turkkilaisesta jogurtista valmistettu sekoitus. Kakku on Sodexon valmistama herkullinen mansikkakakku, joka on marjojen lisäksi koristeltu mintun lehdillä.

Jos ei itse ehdi tehdä kaikkea itse, niin kannattaa käyttää ammattilaisia apuna. Kuvassa Share cateringista tilattu herkullinen Pacific Ocean -menun.

Parasta tietysti, jos ulkona voi istua ilmojen salliessa. Kannattaa aina kuitenkin olla plan-B eli varasuunnitelma, koska ilmoihin ei voi itse vaikuttaa ja ne voivat joskus yllättää vaikka kuinka olisi tutkinut sadetutkaa etukäteen. Onneksi juhlissamme oli mahdollista nauttia keväisestä auringonpaisteesta lakkiaispäivänä ja lämpimästä illasta. Illanistujaisiin on hyvä varata kevyitä huopia, joihin vieraat voivat kietoutua tarpeen vaatiessa.