top of page

Kevätkuulumisia

Talvilomat on nyt pidetty ja ehdimme puuhailla yhtä sun toista sinä aikana. Kävimme puutarhamessuilla Hollannissa, molempien kotona on tehty paljon remonttia, perustimme piha- ja sisustussuunnitteluyrityksen sekä avasimme blogille oman Instagram tilin @gardenlifestyleblog.


Tuinidee messujen sisäänkäynti
Puutarhamessujen sisäänkäynti

Vierailimme helmikuussa Hollannissa Tuin Idee -messuilla, missä oli mielenkiintoisia yrityksiä ja hienoja mallipihoja sekä paljon erilaisia kasveja, sipuleita ja muuta. Sieltä saatiin niin paljon hienoja kuvia ja ideoita, että pakko tehdä messuista useampi postaus kevään kuluessa: yhtenä aiheena muun muassa vuoden 2020 puutarhatrendit.


Kuvia on kertynyt blogin pitämisen aikana paljon molemmille ja kaikkea ei ehditä julkaista blogissa, joten ajattelimme, että Instagram olisi Pinterestin lisäksi helppo tapa postailla kuvia useammin. Kumpikaan meistä ei ole kovin aktiivinen Instagramin käyttäjä, joten tätä täytyy vielä vähän harjoitella, mikä on noloa myöntää, kun tänä päivänä melkein jo oletetaan, että somekanavien käyttö sujuu mutkitta.


Maksaruohon oksa
Maksaruoho

Päätimme pitää vähän pidemmän tauon blogin kirjoittamisesta joulun alla, sillä työstimme sillä välin jo pitkään muhinutta unelmaamme perustaa oma yritys. Yrityksen nimi on Rivin ja tarjoamme pihan stailausta ja suunnittelua. Luomme vielä keväällä erilaisia valmiita palvelupaketteja, joista on helppo valita omiin tarpeisiin sopiva suunnittelukokonaisuus. Eli jos pihasi / parvekkeesi / terassisi / sisätilasi kaipaa muutosta - ota meihin yhteyttä :).

Tunnetaulu terassi
Kuvia terassista

Aurinkoista viikonloppua!


Sanja ja Sirpa

Comments


bottom of page