• Rivin

Mitä sisustussuunnittelu maksaa?


Sisustussuunnittelijan käyttö

Onko sinusta värien valinta tai kodin sisustaminen vaikeaa tai siihen ei ole aikaa? Silloin voi harkita sisustussuunnittelijan palkkaamista, jolloin kokonaisnäkemyksen lisäksi saat uusia ideoita sisutukseen. Ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä etenkin, jos monta sisustettavaa huonetta pitää saada nopeasti valmiiksi sovitussa aikataulussa.


Sisustussuunnittelun hinta

Sisustussuunnittelun hinnoittelu ei aina ole kovin selkeää tai läpinäkyvää, jos se perustuu tuntihintaan, koska etukäteen on vaikea arvioida, paljonko työtunteja suunnitelmaan kuluu ja mitä sisustussuunnitelma kokonaisuudessaan tulee maksamaan. Mistä siis tiedät minkälaisen suunnittelukokonaisuuden voit mahduttaa budjettiisi?


Suunnittelun tuntihinta vaihtelee yleensä 50-100 euron välillä. Suunnittelun lopulliseen tuntiperusteiseen kokonaishintaan vaikuttaa paljolti mitä palvelu sisältää tai kuinka nopeasti suunnittelija käyttää esim. suunnitteluohjelmia. Kannattaa siis aina pyytää kohteelle erillinen kokonaishintatarjous. Se voi vaihdella muutaman sadan euron konsultointikäynnistä useiden tuhansien tai jopa yli kymmenen/ien tuhannen euron kokonaisvaltaiseen suunnitelmaan sisällöstä riippuen.
Sisustussuunnittelu etänä

Koska hinnoittelun pitää mielestämme olla läpinäkyvää, päätimme tuotteistaa sisustus- ja pihasuunnittelun selkeästi hinnoitelluiksi, verkkokaupassamme myydyiksi paketeiksi, joista on helppo valita itselleen sopiva. Eri tarpeisiin rakennettujen palvelupakettien huonekohtaiset hinnat vaihtelevat 129-699 euron välillä alkaen neljän tuotteen sisustusideoista täydelliseen 3D-kuvat sisältävään sisustussuunnitelmaan. Suunnitelman voi saada nopeimmillaan jo muutamassa päivässä.


Etäsuunnittelu on edullisempaa ja voi auttaa säästämään satoja euroja kustannuksissa, koska teet itse osan työstä: otat tilasta mitat, valokuvat tai videon. Verkossa tapahtuvan suunnittelun etuna on, että voit lähteä toteuttamaan valmista suunnitelmaa omaan tahtiisi huone kerrallaan.


Ennen/jälkeen kuvassa on 3D-suunnitelma pienen, kapean keittiön muutoksesta, kun haluttiin avaruutta ja lisätilaa.

0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki