top of page

Mitä sisustussuunnittelu maksaa?

Sisustussuunnittelijan käyttö

Onko sinusta värien valinta tai kodin sisustaminen vaikeaa tai siihen ei ole aikaa? Silloin voi harkita sisustussuunnittelijan palkkaamista, jolloin kokonaisnäkemyksen lisäksi saat uusia ideoita sisutukseen. Sisustussuunnittelijan puoleen kannattaa kääntyä etenkin, jos monta sisustettavaa huonetta pitää saada nopeasti valmiiksi sovitussa aikataulussa.


Sisustussuunnittelun hinta

Sisustussuunnittelun hinnoittelu ei aina ole kovin selkeää tai läpinäkyvää, jos se perustuu tuntihintaan, koska etukäteen on vaikea arvioida, paljonko työtunteja suunnitelmaan kuluu ja, mitä sisustussuunnitelma kokonaisuudessaan tulee maksamaan, koska tuntihintaanhan vaikuttaa suunnittelijan työskentelynopeus😊 näin erityisesti, jos suunnitelmasta tehdään 3D-kuvia. Mistä siis tiedät minkälaisen suunnittelukokonaisuuden voit mahduttaa budjettiisi?


Suunnittelun tuntihinta vaihtelee yleensä 50-100 euron välillä. Suunnittelun lopulliseen tuntiperusteiseen kokonaishintaan vaikuttaa paljolti, mitä palvelu sisältää tai kuinka nopeasti suunnittelija käyttää esim. suunnitteluohjelmia. Kannattaa siis aina pyytää kohteelle erillinen kokonaishintatarjous. Se voi vaihdella muutaman sadan euron konsultointikäynnistä useiden tuhansien tai jopa yli kymmenen/ien tuhannen euron kokonaisvaltaiseen suunnitelmaan sisällöstä riippuen.


Sisustussuunnittelu etänä

Etäsuunnittelu on edullisempaa ja voi auttaa säästämään satoja euroja kustannuksissa, koska teet itse osan työstä: otat tilasta mitat, valokuvat tai videon. Verkossa tapahtuvan suunnittelun etuna on, että voit lähteä toteuttamaan valmista suunnitelmaa omaan tahtiisi huone kerrallaan.


Rivin tekee sisustussuunnittelua ja paikanpäällä käynti sisältyy suunnitteluhintaanpääkaupunkiseudulla ja lähialueilla tai etänä paikkakunnasta tai maasta riippumatta. Suunnitelma tehdään toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta, ja se voi olla huoneen pienestä piristyksestä täysivaltaiseen sisustuksen muutokseen. Saat suunnitelman mukana valmiin ostoslistan, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista.


Kauttamme saat myös uniikkeja kalusteita sekä sisälle, että ulos. Niistä tilauksesta sovimme kanssasi erikseen, jonka jälkeen hoidamme tilauksen, kuljetuksen, kokoamisen ja tilasi stailauksen näillä tuotteilla.

Olemme toteuttaneet etänä niin pieniä keittiömuutoksia kuin koko asunnon kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelmia 3D-kuvineen. Oli projektisi iso tai pieni, sen suunnittelu onnistuu myös helposti etänä.Yllä olevat kuvat ovat pienen erillisen keittiön ja olohuoneen suunnittelusta, jossa toivottiin saareketta, ruokailumahdollisuutta ja avaruutta, mutta haastetta tuotti kapea keittiö ja kaappien sijainnit.

Ennen/jälkeen kuvassa on pieni, kapea keittiö ja valokuvamainen 3D-suunnitelma keittiön muutoksesta.Sanja ja Sirpa
bottom of page