top of page

Ripaus tropiikkia sisälle

Nyt kun matkailu on toistaiseksi pois kuvioista on ihana unelmoida ja käydä läpi vanhoja matkakuvia. Yleensä olen vain tallentanut kuvat matkakohteen ja vuoden mukaan sähköisiin kansioihin, ja etenkään vanhempiin kuviin ei ole kauheasti tullut palattua. Ilmojen koko ajan kylmetessä ja päivien lyhetessä on välillä ihana palata vanhoihin lomamuistoihin ja hakea niistä inspiraatiota syksyyn ja kodin sisustukseen.


Viherseinä Singaporen Flower Domain puistossa

Meillä on tällä hetkellä kunnostusvuorossa lasten huone esikoistytölle. Halusin sinne rauhallisen värityksen unohtamatta sitä, että huoneen pitää olla kiinnostava myös lapsen näkökulmasta. Selailin meidän vanhoja Balin kuvia ja päädyin tuomaan huoneeseen ripauksen trooppisuutta ja viidakkoa.


Puutarha ja lummelammikko Balilla

Etsin pitkään sopivaa tapettia seinälle, mutta lopulta päädyin tilaamaan erilaisia viidakkoaiheisia tarroja, jotka oli helppo asentaa seinälle. Jollain tavoin ne luovat vesivärimäisen, käsin piirretyn vaikutelman. Tarrat sai sommitella oman maun mukaan ja niitä voi tilata lisää, jos tuntuu, että jotain jäi puuttumaan. Parvekkeen rahin kangasta löytyy varastosta, joten siitä saa ommeltua lisäksi vielä kauniit teemaan sopivat tyynyt.Huoneeseen täytyy lisäksi ostaa joitain trooppiseen tyyliin sopivia huonekasveja, jotka antavat kivasti väriä ja tunnelmaa. Väliaikaisesti niiden virkaa saavat hoitaa pihalta poimitut leikkokukat.Suurin osa päivästä tulee vietettyä sisällä, etenkin, jos ulkona sataa. Siksi varmaan sisätilojen päivitys tuntuu tällä hetkellä tärkeimmältä. Kukkivista kukista on saanut ihania asetelmia sisälle ja vielä ei ole tarvinnut käydä hakemassa kaupasta uusia sisäkasveja.


Ihanaa viikkoa!


Sanja

Comments


bottom of page