• Rivin Interior & Garden

Unohtumaton, tunnelmallinen uudenvuoden aattoViime vuosi 2020 on ollut täysin erilainen kuin mikään aiempi vuosi opettaen, kuinka oma piha mökistä puhumattakaan on ihan kullanarvoinen. Hyviä hetkiä ei tarvitse hakea kaukaa: vuodesta jää vaikeiden muistojen lisäksi myös ihania hetkiä mieleen, vaikka pisimpiä matkoja ovat olleet noin sadan kilometrin mökkireissut. Pienellä kekseliäisyydellä "Levi-fiiliksen" voi luoda omaan pihaansa.


Perinteisesti jo usean vuoden ajan olemme vastaanottaneet uuttavuotta ystäviemme kanssa. Yhdessä mietimme, uskallammeko tänä vuonna tehdä saman ja viime tipassa päätimme lopulta vain kokoontua juomaan lasit kuohuvaa ulkona terassilla. Koska sataa tihuutti, valinta osui meidän pihallemme, jossa on katos.Hieno = huono idea oli siirtää tulikori kivetykseltä terassille lämmittämään. Se laitettiin kivien päälle, niin ettei terassi roihahda (tai niin ainakin luulimme...).Kynttilöitä oli ripoteltu runsaasti eri paikkoihin tuomaan tunnelmaa ja valaisemaan terassin ympäristöä, tuolien tyynyt lämmitetty sisällä ja niitä peittivät lämpimät lampaantaljat. Huovat odottivat käyttäjiä.


Helpot naposteltavat vietiin ulos vasta vieraiden saavuttua, etteivät keksit ja korput pehmenisi kosteassa ilmassa - minkä ne lopulta tekivät kuitenkin!Tunnelmallisella terassilla viihdyttiin vilttien alla useita tunteja. Hyvä seura, yhteiset naposteltavat ja ympärillä lunta, kynttilöitä ja räiskyen palava tulikori - kylläpä oli unohtumaton ilta!


Jos nyt innokkaana päätät hankkia tulikorin, niin pieni varoituksen sana. Se on parempi laittaa kivetylle terassialueelle, sillä vaikka korin eristäisi kivillä puuterassista, kuumuus on niin kova, että kivet palavat osittain terassilautoihin. Ensi kesäksi on taas terassin lautojen vaihtoa tiedossa.


Hyvää Uutta Vuotta!


Sirpa ja Sanja