top of page
< Takaisin

Autotallista makuuhuoneeksi

Toisinaan neliöt loppuvat asunnosta kesken ja on ruvettava miettimään, miten tilaa voisi saada lisää. Tässä kohteessa oli kaivattu yhtä lisämakuuhuonetta, joka löytyi loppujen lopuksi talon yhteydessä olevasta autotallista. Se oli remontoitu uusiksi poistaen autotallin ovet ja asentaen tilalle ikkunat sekä säilyttäen vanhat katon rajassa olevat ikkunat. Huone palveli aikansa perheen pojan huoneena, mutta nyt se haluttiin muuttaa viihtyisäksi makuuhuoneeksi vieraille. Tilaan haluttiin toimivuutta sekä rauhallinen fiilis ripauksella luksusta.

Värimaailmaksi valikoitui vaaleat beigen sävyt höystettynä mustalla ja kullalla. Jotta tilaan saatiin myös raikkautta. lisäsimme sinne useampia viherkasveja sekä kauniin suuren seinäkankaan tuomaan mielenkiintoa. 

Projektin kuvagalleria

Kuvat ennen muutosta

bottom of page