top of page

Boho-tunnelmaa lasitetun parvekkeen sisustukseen

Upea asunnon kolmea sivua kiertävä lasitettu parveke kaipasi asukkaan mielestä enemmän väriä, kasveja ja viihtyisyyttä. Parvekkeella oli jo olemassa joitain kalusteita, jotka otettiin huomioon parvekkeen uudessa sisustuksessa.

Toiveena oli saada lisää boho-tunnelmaa ja helppohoitoisia silkkikasveja, jotka saattoi huoletta jättää parvekkeelle vaikka matkan ajaksi. Lisäksi parvekkeelle toivottiin näkösuojaa sekä värikkyyttä ja särmää. 

Suunnittelu lähti liikkeelle sisätilan sisutuksen väreistä, jota lähdettiin tuomaan myös ulos parvekkeelle. Näyttävät sisustustaulut, ruukut sekä värikkäät silkkikasvit tuovat ihanasti väriä ja tunnelmaa tilaan, pitäen ilmeen kuitenkin yhtenäisenä.

Etu- ja takaparvekkeelle tehtiin molempiin boheemia tyyliä henkivät sisustukset kuitenkin hieman eri tavalla; Etuterassille tuli vaaleanpunainen skandiboho tyylinen sisustus, kun taas takaparvekkeella otettiin vaikutteita enemmän viidakosta ja tummista sävyistä. Näin suurelle lasitetulle parvekkeelle saatiin luotua yhteinen punainen lanka, joka jatkuu jokaisessa parvekkeen osassa.


Projektin kuvagalleria

Kuvat ennen muutosta

bottom of page