top of page
< Takaisin

Monien mahdollisuuksien koti ja puutarha

Lapset olivat vielä pieniä, mutta lapsien kasvaessa kodin toiminnallisuuksia tarvittaisiin enemmän, ja perheen vanhemmat olivat miettineet pitäisikö muuttaa isompaan asuntoon vai jäädäkö nykyiseen. Nykyinen asuinpaikka oli mukava ja ennen päätöstä he halusivat saada lyhyen ja pitkän aikavälin suunnitelma talon ja pihan mahdollisuuksista, halutuista muutoksista, ja kuinka ne saataisiin asettumaan suunnitelmaan.


Pihalle haluttiin sijoittaa poreamme, terassille lisää viihtyisyyttä ja lisäksi kaivattiin väriä ja kasvialueita puutarhaan.

Sisätiloihin toivottiin stailauksen lisäksi kaksi eri suunnitelmaa, kuinka kalusteet sijoitettaisiin nyt pienillä lisäyksillä ja muutoksilla, mutta myös kuinka lasten kasvaessa nykyisin työhuoneena oleva huone voitaisiin muuttaa toiseksi lastenhuoneeksi ja saada erillinen työ-/vierashuone oleskelutilasta.


Teimme erilaisia lyhyen ja pitkän aikaväin suunnitelmia, joista luotiin valokuvammaiset 3D-kuvat. Niiden pohjalta on helppo miettiä eri vaihtoehtoja ja edetä askel askeleelta.

Projektin kuvagalleria

Kuvat ennen muutosta

bottom of page