top of page

Pehmeyttä ja vaaleutta oleskelutiloihin

2000-luvulla rakennetun paritalon alakerran sisustus henki vahvasti sen aikaista tyyliä ja väritystä. Talon asukkaat toivoivat rauhallisempaa värimaailmaa ja pehmeyttä sisustukseen. Olohuoneessa oli paljon kauniita kalusteita, jotka haluttiin säilyttää sisustuksessa ja niiden rinnalle haluttiin tuoda selkeyttä ja kontrastia.


Olohuoneeseen vaihdettiin kulmasohvan tilalle pienempi sohva, jossa on kauniit pyöreät muodot. Pyöreät muodot toistuvat vahvasti tässä sisustuksessa ja tuovat tasapainoa sekä pehmeyttä kulmikkaiden muotojen rinnalle. Pyöreitä muotoja löytyy niin matosta, ruokapöydän tuoleista kuin rottinkisista valaisimista.


Mustilla yksityiskohdilla tilaan saatin kontrastia korostaen vaaleita huonekaluja. Materiaaleiksi valittiin pehmeää buclee kangasta ja luonnollista rottinkia, jotka tuovat tilaan lämmintä tunnelmaa.


Olohuoneen ja olesklutilojen perusväritys pidettiin hyvin harmonisena ja vaaleana, jotta sinne on halutessa helppo tuoda ripaus väriä esim. näyttävällä kukka-asetelmalla tai tekstiileillä.

Projektin kuvagalleria

Kuvat ennen muutosta

bottom of page