Projektit

Puutarhakohteita

Näyttävä pihatie

Näyttävä sisääntulo luotiin spiraalin muotoisten tuijien ja tehosteena käytetyn tumman liuskekivimurskeen ja valkoisten koristekivien avulla. Muotoon leikatut tuijat on helppo leikata jatkossa myös itse.

Terassin stailaus

Terassille tuotiin lisää yksityisyyttä istutuslaatikoiden avulla ja raikkautta uusilla tekstiileillä. Istutuslaatikoiden alle lisättiin pyörät. Istutuslaatikoita on helppo siirtää paikasta toiseen tai ryhmitellä eri tavoin, niiden alla olevien pyörien ansiosta.

Pääsisäänkäynnin uusi ilme

Pihalla tehtiin salaojaremontti, jonka myötä piha suunniteltiin kokonaan uusiksi. Sisäänkäynnin yhteyteen tuli pionikuja. Monesti hyvin yksinkertainen on kaunista.

Istutusalueiden suunnittelu

Kalliopihalle suunniteltiin kaksi eri tasoilla olevaa istutusaluetta. Alueet vuorattiin katekankaalla ja päälle laitettiin punaista koristekiveä. Kivien seuraksi valittiin ikivihreitä havuja, jotka säilyvät tyylikkäinä ympäri vuoden.

Helppohoitoinen sisäänkäynti

Etupiha uudistettiin hyödyntäen takapihan vanhaa terassia ja kasveja. Vanhan nurmikon tilalle tehtiin suuri istutusalue, jolle levitettiin mustaa koristekatetta. Sitä reunustavat valkoiset koristekivet luoden sopivaa kontrastia.

Kasvimaan kunnostus

Kasvimaa sai uudet muodot kunnostuksen yhteydessä. Kulmikkaat ja selkeät linjat tuovat rönsyileville yrteille ja vihanneksille vastapainoa.

Kalliopihan terassi

Pihalle suunniteltiin uusi terassi, joka myötäilee kallion upeita muotoja. Samalla uudistettiin pihan valaistus, korostaen niiden sijoittelulla terassin muotoja sekä kallion ja havupuiden kauneutta.

Etupihan istutusalueen kunnostus

Istutusalueesta haluttiin siistit ja helppohoitoiset, hyödyntäen olemassa olevia kasveja. Luonnonkivet ovat kivan näköiset ja ne samalla pitävät myös rikkaruohot kurissa.

Pieni suuri terassi

Pienen paritalopihan terassista haluttiin toimivampi, josta löytyy paikat sohvaryhmälle, ruokailutilalle sekä nurkkaus grillille.

Sisustuskohteita

Kaksion keittiöremontti

Kaksion keittiöremontti

Kaksion pieneen keittiöön lisättiin säilytystilaa vanhaa hyödyntäen. Muuten valkoisen keittiön tehosteena ovat mustat yläkaapit.

Ruokailutila

Ruokailutila

Ruokailutila noudattaa samaa modernia linjaa kuin kaksion keittiö. Betoninen pöytä on oikeasti tarkoitettu ulos, mutta sopii mainiosti puisten, kierrätystiikistä tehtyjen tuolien kanssa näin sisätiloissakin.

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Tämä kylpyhuone koki täydellisen remontin ja samalla kypyhuone muutettiin koidonhoitohuone/vieraskylpyhuoneeksi. Romanttisten kukkakaakeleiden tilalle haluttiin marmoria ja vaaleita sävyjä.

Mökin keittiöremontti

Mökin keittiöremontti

Pienen mummonmökin keittiöön saatiin lisää säilytystilaa ja käytännöllisyyttä. Käteviin vetolaatikoihin mahtuu paljon tavaraa säilyttäen järjestyksen keittiössä. Koivukeittiötaso käsiteltiin valkoisella puuvahalla.

Rauhallinen makuuhuone

Rauhallinen makuuhuone

Makuuhuoneeseen haluttiin levollinen tunnelma pienin muutoksin. Päätyseinä käsiteltiin Tunto -maalilla ja lattiaan asennettiin vaaleampi laminaatti. Värimaailma säilytettiin tarkoituksella hyvin vaaleana ja rauhallisena. Muuten pelkistettyyn sisutuskeen tuotiin tekstiilien ja kasvien avulla lämpöä ja raikkautta.

Vieras WC:n pintaremontti

Vieras WC:n pintaremontti

Vierasvessan 80-luvun vaaleansiniset kalusteet vaihdettiin uusiin ja seinät maalattiin laattamaalilla. Kupari ja saarnitaso tuovat lämpöä musta-valkoiseen väritykseen.

Päämakuuhuoneen kylpyhuoneremontti

Päämakuuhuoneen kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone jaettiin kahteen osaan, jolloin vanhemmille saatiin oma hotellitunnelmaa henkivä kylpyhuone. Leveään allaskaapistoon mahtuu kaikki tarpeellinen ja suihkulle saatiin paljon toivottua tilaa.

Avara eteinen

Avara eteinen

Eteisestä poistettiin suuri liukuovikaapisto, jolloin tilasta tuli avarampi ja valoisampi. Suuri peili luo optisen harhan suuremmasta eteisestä ja lasinen pöytä tuo tilaan ilmavuutta.

KOTI     |      SUUNNITTELUPALVELUT    |   ME  |   OTA YHTEYTTÄ

© 2020 by Rivin Oy.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon