top of page
Tropical Leaves and Marble Paper

Sisustustaulujen taiteilijat

Anick de Rouw

Anick työskentelee taiteilijana ja kuvaamataidonopettajana saaden  inspiraationsa luonnosta, ihmisistä ja tarinoista. Teokset on tehty käyttäen eri materiaaleja ja työtapoja heijastaen hänen elämänsä eri vaiheita.

Lurin Basha

Lurin on taiteilija ja tekstiilisuunnittelija, joka valmistui Shenker College of Design and Art:sta. Hänen töitään oli näytteillä Milanon muotoiluviikolla 2019. Häntä inspiroivat luonnon pienet yksityiskohdat, tekstuuri ja muodot.

Don Drawings

Don on taidehistoriaa opiskellut taiteilija ja  conceptual designer, Hän pyrkii yksinkertaistamaan ja minimoimaan ympäristöään kehittäen abstrakteja, geometrisia teoksia, joissa on kontrasteja ja tasapainoa.   

Mikala Gandrup

Mikala on tekstiilisuunnittelija, joka maalaa vesiväreillä ja työskentelee suunnittelijana Kööpenhaminan Kuninkaallisessa Teatterissa.

Hänen töitään kuvaavat sanat: liike, muodot, läpinäkyvyys,  kerroksellisuus, rakeisuus ja tietokonegrafiikka.   

Irene van Ophoven

Irene on kulttuuria ja taidetta opiskellut designer ja sisustus-suunnittelija. Hän yhdistelee abstrakteja elementtejä digitaiteeseen ja käsitöihin tavoitteenaan tehdä lopputuloksesta ja huoneesta uniikki. 

Olaf van Egeraat

Olaf on taiteilija, jonka työt ovat aina kokeilevia ja vaikuttavia. Ne luodaan aina tyhjästä ja siksi uniikkeja. Töissä yhdistyy itsenäisten 

elementtien lisäksi maaliläikät, paperin tekstuuri ja digitaide.