top of page
sisustussuunnittelu_Espoo_Rivin_työhuone_skandinaavinen (8).jpg

Aulatilasta työhuoneeksi

Perheen äiti kaipasi omaa, rauhallista työtilaa, jossa olisi lisäksi paikka televisiolle sekä mahdollisuus muuttaa se tarvittaessa vierashuoneeksi.

 

Yläkerran iso aulatila jaettiin kahteen osaan suurilla lasiliukuovilla. Lämpimät beigen ja roosan sävyt korostavat huoneessa käytettyjä naisellisen kaarevia muotoja, samoin kuin kauttamme tilatut sävyyn sopivat printit. Työhuoneen puolelle asennettiin lisäksi verhot, mikä mahdollisti tilan käytön myös vierashuoneena.

3D-havainnekuvat helpottivat muutoksen hahmottamista ja loivat kurkkauksen uuteen työhuoneeseen jo ennen yhdenkään muutoksen tekemistä.

Tältä työhuone näytti ennen muutosta

Sisustussuunnittelu_työhuone_muutos.jpg
bottom of page