top of page

SILKKIKUKKIEN, -KASVIEN
JA KUKKASEINIEN VUOKRAUS

Meiltä vuokraat yrityksellesi, tapahtumiin, valokuvauksiin ja stailauksiin aidonnäköiset silkkikukat ja näyttävät kukkaseinät, jotka kustomoimme toiveidesi mukaisesti sopivan sävyisiksi sekä tyyliisi sopiviksi. Halutessasi huolehdimme myös puolestasi kukkien asettelun, stailauksen ja poisviennin. 

Rivin silkkikukkien eli tekokukkien vukraaminen häihin tai tapahtumiin

KESTÄVÄÄ KAUNEUTTA SILKKIKUKILLA JA -KASVEILLA

Silkkikukkien vuokraaminen on edullinen ja ekologinen vaihtoehto tuoreille kukille. Koska vuodenajat ja kasvukaudet eivät rajoita, on valikoima värin ja tyylin suhteen rajoittamaton. Tarjoamme valikoiman aidon näköisiä silkkikukka-asetelmia,

-kasveja, -seiniä, kransseja ja paljon muuta tai voit laittaa meille budjettisi ja tiedot minkälaisia silkkikukkia toivot (esim. kuvia tai Pinterest -taulu), niin luomme ehdotuksen sinulle sopivista ratkaisusta.

VUOKRAA KUSTOMOIDUT
SILKKIKUKKA-ASETELMAT

Koska jokainen tapahtuma on erilainen, sisältyy meidän silkkikukkien vuokrauspalveluumme asetelmien kustomointi. Luomme uniikit, toivomasi väriset, kokoiset ja tyyliset asetelmat aina häistä ristiäisiin. Laita meille budjettisi ja toiveesi kukka-asetelmien suhteen ja teemme sinulle ehdotuksen asetelmista vuokraushintoineen. Kaikki asetelmamme sisältävät kukkien lisäksi maljakot ja/tai ruukut, joten sinun ei tarvitse kuin asetella somisteet pöydälle tai voit pyytää, että me hoidamme sen puolestasi.

 

Meiltä saat toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset silkkikukkakimput, -vieheet, -kranssit, kukkaseinät ja

-installaatiot tai oikeastaan melkein mitä vain silkkikukista ja -kasveista, minne vain. Mikäli haluatkin ostaa jotain omaksesi, onnistuu sekin!

Rivin_tapahtuma_silkkikukat_koristelut_häät_Helsinki_2
Rivin_hääkaari_tekokukista_silkkikukat

VUOKRATTAVAT KUKKASEINÄT JA
MUUT KUKKASOMISTEET

Olemme luoneet silkkikukista valmiita kukkaseiniä,

-kaaria sekä muita somisteita, joita voit vuokrata kauttamme. Vuokrapalvelumme tarjoaa edullisemman, ekologisemman ja kestävämmän vaihtoehdon tuoreille kukille ilman, että sinun tarvitsee hankkia niitä omaksesi.

Haluaisitko valmiiseen kukkaseinään esimerkiksi tietyn sävyisiä kukkia tai kukista muodostetut kirjaimet keskelle seinää? Mikäli toivot valmiiseen kukkaseinään kustomointia, laita meille viestiä, niin teemme ehdotuksen, miten voimme päivittää kukkaseinää tarpeisiisi sopivaksi. Voimme lisätä kukkaseiniin esimerkiksi viherkasveja, kukkia tai lehtiä.

TAPAHTUMIEN STAILAUS

Mikäli et halua tai ehdi huolehtia kukkien paikoilleen asettelusta ja purkamisesta itse, tiimimme hoitaa mielellään kaiken puolestasi. Olipa kyseessä häiden somistus, yritystapahtuma tai muu tilaisuus, stailaamme niihin silkkikukillamme,  kukkaseinillämme ja muilla tuotteillamme ekologisen, upean ja uniikin ilmeen.

Yhdistämme intohimomme sisustamiseen ja rakkautemme kauniisiin kukkiin luoden jokaiseen tapahtumaan uniikin somistuksen laadukkaiden silkkikukkien sekä upeiden ruukkujen ja vaasien avulla.

Rivin_tapahtuma_silkkikukat_koristelut_häät_Helsinki (77)

Kierrätä kukat vuokraamalla, jolloin ne tuovat myös iloa seuraavalle.

Ekologinen ja kestävä vaihtoehto

Käsintehdyt, uniikit ja näyttävät asetelmat, jotka on suunniteltu juuri sinua varten.

SISUSTAMME UNELMIESI TILAN SILKKIKUKILLA 🌸

Silkkikukka-asetelmamme on luotu mahdollisimman luonnollisen näköisistä, laadukkaista silkkikukista, joten ne näyttävät, ja osa myös tuntuu aivan oikeilta kukilta. Sen lisäksi, että silkkikukat ovat allergiaystävällinen, kestävä ja ekologinen valinta, ne eivät kuihdu tai nuupahda olivatpa ne sisätiloissa tai ulkona.

Rivin_juhlat_tapahtumat (4)
Rivin_juhlat_tapahtumat-kokoushuone_silkkikasvit
Rivin_sisustus_silkkikasvit_tekokukat_herkkä_valokuvaseinä

Asiakaspalaute

Tilasin juhliini somisteiksi silkkikukkia ja silkkikukista tehdyn valokuvausseinän. Juhlatilasta saatiin kukkien avulla kaunis ja tunnelmallinen, ja kukkaseinä keräsi vierailta paljon kehuja. Asetelmista ja seinästä tuli kauniimmat kuin osasin toivoakaan. Kukkien toimitus ja nouto hoituivat sujuvasti sovitun mukaisesti. Kiitos vielä! 💐

Johanna

Rivin Sisustussuunnittelu - morsiuskimppu slkkikukista-1
Viehe vaaleanpunaisella ruusulla tekokukista eli silkkikukka
Tapahtuma_häät_silkkikukat_tekokukkakimppu_vuokraus (38)
bottom of page