top of page
Rivin_terassisuunnittelu_sisustus (47).jpg
Rivin_pihasuunnittelu (12).jpg

Piha- ja terassisuunnittelu

Me sisustamme pihasi

Meille piha on kuin toinen olohuone; siellä on mukava viihtyisä terassi, jolla istuessa voit nauttia upean näköisestä puutarhastasi. Terassin sisustus on meille yhtä tärkeä kuin pihaa ympäröivät kasvit.

Tällä yhdistelmällä luomme sinulle kauniin pihan, jossa sinun on ihana viettää aikaa.

Viihtyisyys, mukavuus, kauneus - kolme meitä suunnittelussa motivoivaa sanaa.

Kaikki lähtee meidän suunnittelussa terassista, jolle etsimme kauneimmat ja laadukkaat huonekalut, ruukut, kasvit, valaisimet ja somisteet. Näin saamme luotua siitä viihtyisän sisätilojen jatkeen, jossa voit nauttia kauniista pihastasi ja sen tyylikkäästä sisustuksesta.

 

Astu sisään suunnitelmaan valokuvamaisten 3D-havainnekuvien avulla, joilla näet uudesti sisustetun pihasi jo ennen kuin mitään fyysisiä töitä on siellä aloitettu. Teemme unelmasi näkyväksi.

Rivin_sisustussuunnittelu_pihasuunnittelu_verkossa (7).jpg

Me suunnittelemme pihasi,

Rivin pihasuunnitelma 3D havainnekuva päivä.jpg

luomme siitä 3D-havainnekuvat

Rivin_terassisuunnittelu_sisustus (94).jpg

ja sisustamme terassisi.

Luksusta on olla yhteydessä luontoon omalla terassilla.

Sisältä ulos - sisustamalla pihasi terassialueet kauniilla ja laadukkailla tuotteilla, voimme jatkaa sisätilojen tunnelmaa suoraan ulos. Näin koko kodissasi on yhtenäinen punainen lanka sisältä ulos.

 

Meille on tärkeää, että pihasi näyttää juuri sinulta, joten meidän valikoimassamme on laadukkaita ja uniikkeja kalusteita joita et välttämättä muualta Suomesta saa. Jotta voimme tehdä suunnitteluprosessistamme sinulle mukavampaa stailaamme sovittaessa kaikki meidän kautta tilaamasi kalusteet puolestasi, jolloin sinä voit nauttia valmiiksi sisustetusta pihastasi.

Rivin_pihasuunnittelu_omakotitalon_piha_katettu_terassi (5).jpg

Asiakkaidemme sanomaa

Kiitos paljon ihanasta suunnitelmasta! Oispa piha jo valmis :) Suunnitelma oli täynnä kivoja ja toimivia yksityiskohtia, joita ei olisi itselle mieleenkään.

Suunnitelma oli mahtavan hieno. Emme ikinä olisi itse osanneet visioida mitään niin hienoa. Odotan että pääsemme toteuttamaan suunnitelman, jotta näemme lopputuloksen. Suunnitelmassa oli selkeästi merkattu tuotteet, niiden hinnat ja linkit ostamiseen. Erinomainen palvelu!

Kiva oli katsoa 3D kuvana myös, kiitos! Se antaa hyvän käsityksen ja aidon tunteen, että se on todella tehtävissä. 

Loistavia ideoita, joita ei minulle koskaan olisi tullut mieleen.

- Eeva

- Katariina

- Anita

Rivin_Pihasuunnitelma_Helsinki_pieni_piha (9).jpg

3D-visualisointi

Jotta sinun olisi helpompi visualisoida miltä piha ja terassi tulevat näyttämään luomme jokaisesta suunnitelmasta valokuvamaiset 3D-havainnekuvat, jotta pääset katsomaan ja kokeilemaan miltä uusi piha ja terassi tuntuu, jo ennen kuin yhtäkään muutosta on todellisuudessa sinne tehty. Näin voit tutustua siihen rauhassa, miettiä miltä erilaiset vaihtoehdot näyttäisivät ja olla hyvillä mielin muutosten toteutuksen ajan, kun tiedät jo minkälainen pihasta tulee.

Rivin_pihasuunnittelu_Vantaa_Japanilainen_puutarha_katos.jpg
Rivin pihasuunnittelu Espoo paritalo (4).jpg

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi.

Pihan tulisi olla kertomus, joka kuvastaa elämäntapaasi, toivoitpa upeaa pionien täyttämää puutarhaa tai harmonista ja helppohoitoista pihaa, jossa koko perhe viihtyy. Sinun pihasi muuttuu meidän pensselin alla sekoitukseksi unelmiasi, tarpeitasi, viihtyisyyttä ja kauneutta.

Rivin pihasuunnittelu japaniainen piha Vantaa.jpg
Puutarhan syksyiset hortensiat
Rivin_terassisuunnittelu_sisustus (104).jpg

Minkälainen pihasuunnitelma?

Meidän luoma pihasuunnitelma on sinulle räätälöity yleissuunnitelma, joka pitää sisällään pihan eri toiminnot merkittynä kuten oleskelualueet, kulkuväylät, leikkialueet, pihavarastot, pihavalot, terassit, kalusteet, ruukut sekä istutusalueet ja kasvit. Suunnitelma sisältää pohjakuvan pihasta, 3D-visualisoidut kuvat, ehdotetut kasvit, terassin kalusteet sekä ruukut. Suunnitelmasta näkee, miten pihaa tullaan käyttämään, ja miten sen eri osa-alueet sijoittuvat toisiinsa nähden.

Rivin puutarhasuunnittelu pihasuunnittelijat Espoossa

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja jutellaan lisää projektistasi.

Uskomme, että kun koti on ympäröity kauneudella,
tuo se sinulle iloa jokapäiväiseen elämääsi.

Referenssit

Astu sisälle aikaisemmin tekemiimme projekteihin ja tutustu minkälaisia kokonaisuuksia sisälle ja ulos olemme suunnitelleet.

Pieni_piha_pihasuunnittelu_Espoo (2).jpg
bottom of page