top of page
Rivin_terassisuunnittelu_sisustus (47)
Rivin_pihasuunnittelu (12)

PIHA- JA TERASSISUUNNITTELU

Me sisustamme pihasi

Meille piha on kuin toinen olohuone; siellä on mukava viihtyisä terassi, jolla istuessa voit nauttia upean näköisestä puutarhastasi. Terassin sisustus on meille yhtä tärkeä kuin pihaa ympäröivät kasvit.

Tällä yhdistelmällä luomme sinulle kauniin pihan, jossa sinun on ihana viettää aikaa.

Viihtyisyys, mukavuus, kauneus - kolme meitä suunnittelussa motivoivaa sanaa.

Rivin_Pihasuunnittelu_terassin_muutos_katettu_terassi

Puutarhasuunnitelmamme keskiössä on kaunis, viihtyisä terassi sekä piha, jossa eletään ja nautitaan. Pihan tyyli vaihtelee toiveidesi mukaan, mutta tärkeintä on, että sinä perheinesi ja ystävinesi viihdyt siellä.   

Astu sisään suunnitelmaan valokuvamaisten 3D-havainnekuvien avulla, joilla näet uuden tai muutetun pihasi mahdollisuudet jo ennen kuin mitään fyysisiä töitä on siellä aloitettu. Teemme unelmasi näkyväksi.

Rivin_sisustussuunnittelu_pihasuunnittelu_verkossa (7)

Me suunnittelemme pihasi,

Rivin pihasuunnitelma 3D havainnekuva päivä

luomme siitä 3D-havainnekuvat

Rivin_terassisuunnittelu_sisustus (94)

ja sisustamme terassisi.

Luksusta on olla yhteydessä luontoon omalla terassilla.

Pihan oleskelualueet ovat erityisesti sydäntämme lähellä.

Halutessasi sisustamme pihasi terassialueet kauniilla ja laadukkailla tuotteilla. Voimme jatkaa sisätilojen tunnelmaa suoraan ulos tai tehdä terassista täysin erilaisen, uuden ulko-olohuoneen, valinta on sinun.

 

Jotta suunnitteluprosessimme olisi sinulle mukavampaa, stailaamme kauttamme tilatut kalusteet puolestasi, jolloin sinun tarvitsee vain nauttia valmiiksi sisustetusta pihastasi.

Rivin_pihasuunnittelu_omakotitalon_piha_katettu_terassi (5)

Asiakkaidemme sanomaa

Kiitos paljon ihanasta suunnitelmasta! Oispa piha jo valmis :) Suunnitelma oli täynnä kivoja ja toimivia yksityiskohtia, joita ei olisi itselle mieleenkään.

Suunnitelma oli mahtavan hieno. Emme ikinä olisi itse osanneet visioida mitään niin hienoa. Odotan että pääsemme toteuttamaan suunnitelman, jotta näemme lopputuloksen. Suunnitelmassa oli selkeästi merkattu tuotteet, niiden hinnat ja linkit ostamiseen. Erinomainen palvelu!

Kiva oli katsoa 3D kuvana myös, kiitos! Se antaa hyvän käsityksen ja aidon tunteen, että se on todella tehtävissä. 

Loistavia ideoita, joita ei minulle koskaan olisi tullut mieleen.

- Eeva

- Katariina

- Anita

Rivin_Pihasuunnitelma_Helsinki_pieni_piha (9)

3D-visualisointi

Jotta sinun olisi helpompi visualisoida miltä piha ja terassi tulevat näyttämään luomme jokaisesta suunnitelmasta valokuvamaiset 3D-havainnekuvat, jotta pääset katsomaan ja kokeilemaan miltä uusi piha ja terassi tuntuu, jo ennen kuin yhtäkään muutosta on todellisuudessa sinne tehty. Näin voit tutustua siihen rauhassa, miettiä miltä erilaiset vaihtoehdot näyttäisivät ja olla hyvillä mielin muutosten toteutuksen ajan, kun tiedät jo minkälainen pihasta tulee.

Rivin_pihasuunnittelu_Vantaa_Japanilainen_puutarha_katos
Rivin pihasuunnittelu Espoo paritalo (4)

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi.

Pihan tulisi olla kertomus, joka kuvastaa elämäntapaasi, toivoitpa upeaa pionien täyttämää puutarhaa tai harmonista ja helppohoitoista pihaa, jossa koko perhe viihtyy. Sinun pihasi muuttuu meidän pensselin alla sekoitukseksi unelmiasi, tarpeitasi, viihtyisyyttä ja kauneutta.

Rivin_Pihasuunnittelu_ESPOO_katettu_terassi_terassin_muutos
Rivin pihasuunnittelu japaniainen piha Vantaa
Puutarhan syksyiset hortensiat
Rivin_terassisuunnittelu_sisustus (104)

Minkälainen pihasuunnitelma?

Meidän luoma pihasuunnitelma on sinulle räätälöity yleissuunnitelma, joka pitää sisällään pihan eri toiminnot merkittynä kuten oleskelualueet, kulkuväylät, leikkialueet, pihavarastot, pihavalot, terassit, kalusteet, ruukut sekä istutusalueet ja kasvit. Suunnitelma sisältää pohjakuvan pihasta, 3D-visualisoidut kuvat, ehdotetut kasvit, terassin kalusteet sekä ruukut. Suunnitelmasta näkee, miten pihaa tullaan käyttämään, ja miten sen eri osa-alueet sijoittuvat toisiinsa nähden.

Rivin puutarhasuunnittelu pihasuunnittelijat Espoossa

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja jutellaan lisää projektistasi.

Uskomme, että kun koti on ympäröity kauneudella,
tuo se sinulle iloa jokapäiväiseen elämääsi.

Referenssit

Astu sisälle aikaisemmin tekemiimme projekteihin ja tutustu minkälaisia kokonaisuuksia sisälle ja ulos olemme suunnitelleet.

Pieni_piha_pihasuunnittelu_Espoo (2)
bottom of page