top of page

Usein kysytyt kysymykset

 • Mitä sisustussuunnittelu verkossa tarkoittaa?
  Tarjoamme etänä toteutettavia sisustus- ja pihasuunnittelupaketteja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Olemme haluneet tehdä suunnittelusta selkeää ja helppoa luomalla erilaisia suunnittelupaketteja. Pidämme tapaamiset etänä, jolloin säästyy aikaa sekä voimme tarjota suunnittelua edullisempaan hintaan. Sisustussuunnittelu sopii sinulle, olipa projektisi suuri tai pieni.
 • Voiko Rivin suunnitella koko asuntoni?
  Mielellämme! Mikäli sinulla on useampi huone tai suurempi piha-alue, joihin kaipaat suunnitelmaa, ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle oman palvelun.
 • Miten kauan kestää, että suunnitelma on valmis?
  Saat valmiin suunnitelman: - Ideoita palvelupaketti 14 arkipäivän - Suunnitelma kevyt palvelupaketti 14 arkipäivän - Suunnitelma laaja palvelupaketti 4-20 arkipäivän kuluessa sen laajuudesta riippuen.
 • Miten suunnitelmassa olevat tuotteet voi ostaa?
  Jokaiseen suunnitelmaan kuuluu valmis ostoslista, josta löytyy suorat linkit kyseisen tuotteen tilaamiseen verkkokaupasta. Ostosten tekeminen on helppoa ja voit tehdä niitä omaan tahtiisi.
 • Mitä tietoja suunnittelija tarvitsee minulta?
  Meille tärkeintä on luoda sinun näköisesi suunnitelma ja siksi aloitamme lähettämällä sinulle heti alkuun taustatieto ja tyylikyselyn, jossa selvitämme toiveesi, budjetin, mitä huonekaluja haluat mahdollisesti säilyttää sekä, mistä tyyleistä tykkäät. Pyydämme kyselyn lopussa myös lisäämään huoneen/alueen pohjakuvan sekä kuvia eri kulmista otettuna. Kyselyn jälkeen varaamme yhteisen etätapaamisajan, jossa varmistamme, että olemme ymmärtäneet toiveesi ja tyylisi oikein. Lisäksi, jos sinulla on esim. Pinterest taulu tai olet kerännyt inspiraatiokuvia, voit laittaa niistä meille linkin.
 • Otetaanko suunnitelmassa myös huomioon jo olemassa olevat kalusteet, jotka haluan säilyttää?
  Aina kaikkea ei tarvitse uusia ja siksi meistä on tärkeää ottaa huomioon myös olemassa olevat kalusteet. Voit laittaa kuvat kalusteista, jotka haluaisit säilyttää taustatieto- ja tyylikyselyyn, niin huomioimme ne suunnittelussa.
 • Mitä, jos en ole tyytyväinen kaikkiin suunnitelman tuotteisiin?
  Selvitämme taustatieto- ja tyylikyselyn avulla tarkasti mieltymyksesi ja toiveesi suunnitelman suhteen ja tarkoitus on saada valmis suunnitelma, johon olet tyytyväinen. Mikäli kuitenkin toivoisit muutosta johonkin osaan suunnitelmassa, laita meille viestiä kahden viikon kuluessa, niin korjaamme sen.
 • Mitä, jos minulla ei ole pohjapiirrosta tilastani?
  Mikäli sinulla ei ole valmista pohjapiirrosta huoneesta/alueesta, voit piirtää pohjan myös itse. Merkitse siihen tilan pituus, leveys ja korkeus. Tarvitsemme mittatietoja, jotta pystymme hahmottamaan tilaan sopivat kalusteet ja muut tavarat tai kasvit paremmin. Voimme myös tulla mittaamaan tilan puolestasi, laita meille viestiä, niin lähetämme sinulle erillisen tarjouksen mittauspalvelusta.
 • Miksi valita Rivin?
  Halusimme luoda selkeät ja valmiiksi hinnoitellut suunnittelupaketit, jotka sopivat eri kokoisiin budjetteihin ja projekteihin. Meillä on kokemusta sekä sisustus- että pihasuunnittelusta ja siksi meidän vahvuutemme on sisä- ja ulkotilojen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi.
 • Miten suunnitteluprosessi etenee?
  Suunnitteluprosessi on helppoa ja nopea, tässä sen neljä askelta: Valitse sinulle sopiva piha-, terassi- tai sisustussuunnittelupaketti verkkokaupasta ja suorita maksu. Vastaa lähettämäämme tarkentavaan taustatieto- ja tyylikyselyyn, sekä liitä siihen muutoskohteen kuvat ja mitat. Saatuamme vastauksesi, varaamme yhteisen etätapaamisen, jossa varmistamme että olemme hahmottaneet tyylisi ja toiveesi oikein. Tämän jälkeen aloitamme suunnittelun. Lähetämme valmiin suunnitelman pdf- tiedostona sähköpostitse. Nyt voit lähteä toteuttamaan suunnitelman mukaista muutosta!
 • Miten suunnitelma toimitetaan minulle?
  Toimitamme valmiin suunnitelman sinulle kätevästi sähköpostitse, tällöin saat suunnitelman hetki kun se on valmis ja pääset aloittamaan muutoksen toteutusta oman aikataulusi mukaan vaikka heti!
bottom of page