top of page

Meidän missio

On löytää asiakkaalle kotimaisia ja ulkomaalaisia upeita ja uniikkeja tuotteita sekä silkkikasveja, joista luomme näyttäviä ja viihtyisiä tapahtumia, sisä- ja ulkotiloja sekä visualisoimme ne 3D-havainnekuvien avulla.

Rivin

Kaikki alkoi puutarhasuunnittelusta laajeten vuosien kuluessa sisätilojen suunnitteluun ja vihersisustukseen. Erityisalaamme on sisä- ja ulkotilojen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi sekä luoda tiloista valokuvamaiset 3D-havainnekuvat, joiden avulla pääset astumaan uuteen sisä- tai ulkotilaan jo ennakkoon.

Rivin on perheyritys, jonka ovat perustaneet äiti ja tytär. Juuremme ovat Hollannissa, josta myös nimi Rivin tulee, tai oikeastaan Rivin on suomalainen käännös sukunimestämme van Rij.

Rivin yhdistää suomalaisen käytännönläheisen minimalistisuuden ja designin hollantilaisen sisustuksen lämpöön ja viihtyisyyteen. Suunnittelemme eri tyylisiä sisustuksia toiveidesi ja tyylikartoituksen pohjalta aina hillityn harmonisista näyttäviin kokonaisuuksiin. Lisäksi tuomme tiloihin vehreyttä ja näyttävyyttä upeilla sillkikukka-asetelmilla, silkkikasveilla sekä -seinillä.

Vahvuutemme on kahden suunnittelijan erilaiset näkökulmat tila- ja pihasuunnitteluun, mikä rikastuttaa lopputulosta ja tekee siitä juuri mielenkiintoisen sekä erilaisen. Sanja on enemmän maanläheisten sävyjen ja minimalismin ystävä, kun taas Sirpa pitää näyttävyydestä ja wow-efekteistä - yhdessä olemme siis Jin ja Jang. 

Teemme sisustus- ja pihahaaveesi näkyväksi

Rivin pihasuunnittelija
Rivin sisustussuunnittelija Espoo

Tiimi

Rivin sisustussuunnittelija ja pihasuunnittelija

Sanja van Rij

Sisustus- ja puutarhasuunnittelija, perustaja

Olen koulutukseltani sekä sisustus- että pihasuunnittelija. Lisäksi minulla on AMK-tutkinto Palvelujen tuottamisesta ja johtamisesta. 

Tyylini on sekoitus minimalistisuutta, lämpimiä maanläheisiä sävyjä ja luonnollisia materiaaleja. Tykkään sekoittaa uutta ja vanhaa. Piha on itselleni kuin toinen olohuone ja siellä vietetään runsaasti aikaa. Se on moderni ja helppohoitoinen, mutta minulle on myös tärkeää voida nauttia ihanasta kukkien tuoksusta ja niiden kauniista väreistä terassilla oleskellessa.

Kodistani löytyy paljon omaa taidettani ja, jos en löydä sopivaa huonekalua, rakennan sen itse.

Ota yhteyttä:

info@rivin.fi

Rivin pihasuunnittelija

Sirpa Vänttinen-van Rij

Toimitusjohtaja & puutarhasuunnittelija, perustaja

Olen puutarha-alan moniosaaja sekä omaan pitkäaikaisen kokemuksen kehitysprojekteista kansainvälisessä yrityksessä. 

 

Kaupallisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Hollannissa puutarhasuunnittelua ja japanilaista kukkienasettelua, Ikebanaa, joten pihani yhdessä kulmassa on tietysti japanilainen puutarha. Vaikka rakastan romanttisia pioneja ja hortensioita, niin piha-alue terassin vieressä on kuitenkin samaa tyyliä sen kanssa eli modernin geometrinen. Tällä hetkellä luonnollisen puutarhan vaikutteet ovat vieneet minut mukanani.

Tykkään kokeilla eri tyylejä ja sisustuksessa se näkyy erilaisten kontrastien ja kuosien yhdistelminä. 

Ota yhteyttä:

sirpa@rivin.fi

bottom of page