top of page

Meidän missio

On löytää asiakkaalle kotimaisia ja ulkomaalaisia upeita ja uniikkeja tuotteita ja kasveja, joista luomme näyttäviä ja viihtyisiä sisä- ja ulkotiloja sekä visualisoimme ne 3D-havainnekuvien avulla.

Rivin

Kaikki alkoi puutarhasuunnittelusta laajeten vuosien kuluessa sisätilojen suunnitteluun ja vihersisustukseen. Vahvuutemme on sisä- ja ulkotilojen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi sekä luoda tiloista valokuvamaiset 3D-havainnekuvat, joiden avulla pääset astumaan uuteen sisä- tai ulkotilaan jo ennakkoon.

Juuremme ovat Hollannissa, josta myös nimi Rivin tulee, tai oikeastaan Rivin on suomalainen käännös sukunimestämme van Rij.

Rivin yhdistää suomalaisen käytännönläheisen minimalistisuuden ja designin hollantilaisen sisustuksen lämpöön ja viihtyisyyteen. Suunnittelemme eri tyylisiä sisustuksia toiveidesi ja tyylikartoituksen pohjalta aina harmonisista näyttäviin  kokonaisuuksiin. 

Rivin_Sisustussuunnittelu_pihasuunnittelu (4).jpg

Teemme sisustus- ja pihahaaveesi näkyväksi

Tiimi

Rivin_Sisustussuunnittelu_pihasuunnittelu (15).jpg

Sanja van Rij

Sisustus- ja puutarhasuunnittelija, perustaja

Olen koulutukseltani sekä sisustus- että pihasuunnittelija. Lisäksi minulla on AMK-tutkinto Palvelujen tuottamisesta ja johtamisesta. 

Tyylini on sekoitus minimalistisuutta, lämpimiä maanläheisiä sävyjä ja luonnollisia materiaaleja. Tykkään sekoittaa uutta ja vanhaa. Piha on itselleni kuin toinen olohuone ja siellä vietetään runsaasti aikaa. Se on moderni ja helppohoitoinen, mutta minulle on myös tärkeää voida napata leikkokukat suoraan pihalta. 

Kodistani löytyy paljon omaa taidettani ja, jos en löydä sopivaa huonekalua, rakennan sen itse.

Ota yhteyttä:

info@rivin.fi

Pihasuunnittelija Sirpa

Sirpa Vänttinen-van Rij

Toimitusjohtaja & puutarhasuunnittelija, perustaja

Olen puutarha-alan moniosaaja sekä omaa pitkäaikaisen kokemuksen kehitysprojekteista kansainvälisessä yrityksessä. 

 

Kaupallisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Hollannissa puutarhasuunnittelua ja japanilaista kukkienasettelua, Ikebanaa, joten pihani yhdessä kulmassa on tietysti japanilainen puutarha. Vaikka rakastan romanttisia pioneja ja hortensioita, niin piha-alue terassin vieressä on kuitenkin samaa tyyliä sen kanssa eli modernin geometrinen.

Tykkään kokeilla eri tyylejä, wow-efekteistä, ja sisustuksessa se näkyy erilaisten kontrastien ja kuosien yhdistelminä. 

Ota yhteyttä:

sirpa@rivin.fi

bottom of page