top of page

Meistä - meidän tarina

Teemme sisustus- ja pihahaaveesi näkyväksi

Rivinin tarina alkoi vuonna 2020, kun yhdistimme rakkautemme puutarhaan, kukkiin ja sisustukseen haluun luoda kauniita tiloja niin sisälle kuin uloskin; koteihin, tapahtumiin ja yrityksille.

Suunnittelusta vastaa yrityksen perustajat äiti (Sirpa) ja tytär (Sanja) eli minä, joka päivitän meidän somea sekä nettisivuja. Juuremme ovat Hollannissa, josta myös nimi Rivin tulee, tai oikeastaan Rivin on muunnos sukunimestämme van Rij.

 

Meitä on aina kiehtonut yhdistää suomalainen käytännönläheisyys ja design hollantilaisen sisustuksen lämpimiin väreihin ja viihtyisyyteen. Puutarhasuunnittelussa hollantilaisuus tuo fiilistä, tunnelmaa, estetiikka, joka näkyy runsaina kukkapenkkeinä, pihan eri muodoissa ja tunnelmassa sekä terassin viihtyisässä sisustuksessa. Meidän kauttamme voit tilata hollantilaisten sekä skandinaavisten kalustemerkkien tuotteita, joita ei välttämättä muuten Suomesta löydy. Sisustukseen ja tapahtumiin tuomme taas upeat aidonnäköiset hollantilaiset silkkikukat, joiden asettelussa vain taivas on rajana.

Rivin sisustussuunnittelu ja pihasuunnittelu suunnittelijat 2

Hyppy tuntemattomaan

Rivin on kasvanut asteittain ja laajentunut aina asiakkaidemme tarpeiden pohjalta niin kalusteiden, silkkikukkien ja -kasvien kuin tapahtumienkin osalta. Aloitimme melkein kymmenen vuotta sitten puutarhablogilla, joka laajeni myöhemmin sisustukseen. Kun meiltä alettiin kysellä enemmänkin teemmekö suunnittelua aloimme miettiä tosissamme yrityksen perustamista.

 

Olimme molemmat töissä kansainvälisissä yhtiössä kaupallisella osastolla ja teimme töiden ohessa yksittäisiä suunnitelmia asiakkaille pitkin vuotta. Yhtäkkiä olimme kuitenkin tilanteessa, että olisi mahdollista hypätä täyspäiväisesti yrittäjyyden pariin, joten päätimme siirtyä 2022 täyspäiväisesti työskentelemään Rivinillä.

Halumme luoda palveluja, jotka helpottavat asiakkaidemme elämää tuoden ripauksen kauneutta tilaa kuin tilaan, on säilynyt isona tekijänä taustalla. Siksi tykkäämmekin suunnittelun lisäksi stailata tilat valmiiksi. Myös hinta-laatusuhteella on meille suuri merkitys ja siksi käyttämämme kalusteet ja silkkikukat on valittu mahdollisimman laadukkaista vaihtoehdoista huomioiden kuitenkin, että ne sopivat erilaisiin budjetteihin.

Rivin sisustussuunnittelija Espoo

Kahdesta neljäksi

Meitä oli aluksi vain me kaksi, joka on muuttunut jo neljän tiimiksi. Lisäksemme meitä auttaa Wim taloushallinnossa sekä Vera sosiaalisessa mediassa ja markkinoinnissa.

Vaikka vuosissa matka tuntuu nopealta, ja vauhti on ollut kova, olemme ehtineet kasvaa ja kehittää palveluitamme entistäkin monipuolisemmaksi ja paremmiksi ja vaikka välillä töitä on ollut aika iso kasa, silti jokainen projekti on ollut mitä ihanin ja uniikein. 

Intoa jokaiseen päivää tuo rakkaus tähän työhön, saada tuoda iloa ja kauneutta koteihin, ulkotiloihin, työpaikoille, puolijulkisiin tiloihin ja tapahtumiin.

Työpäivän jälkeen

Kesäisin meidät molemmat löytää varmasti omista puutarhoistamme (kitkemässä rikkaruohoja, kunnostamassa, nauttimassa auringosta terassilla, istuttamassa kukkia...), perheen mökiltä Hämeenlinnasta tai lenkiltä.

 

Me ostimme mieheni kanssa syksyllä -23 kolmannen remontoitavan asunnon, jonka kunnostamme lattiasta kattoon, suurin osa vapaa-ajastani kuluu siis sisustaessa ja remontoidessa. 

Meillä on aika pieni perhe, mutta olemme hyvin tiiviisti yhdessä ja tykkäämme matkustaa ulkomaille isolla porukalla, käydä mökillä tai tehdä ruokaa yhdessä. Yrittäjyyden varmaan yksi parhaista puolista onkin työskennellä tärkeiden ihmisten kanssa ja vapaus yhdistää työ ja perhe-elämä. Myös tyttärenikin on jo nuoresta iästään huolimatta innokas silkkikukkakimppujen sitoja sekä sisustaja ja auttaa mielellään, jos päivät venyvät pitkäksi.

Rivin_Sirpa ja Sanja_työssä

Erilaisuus on vahvuus

Vahvuutemme on kahden suunnittelijan erilaiset näkökulmat, mikä rikastuttaa lopputulosta ja tekee siitä juuri mielenkiintoisen sekä erilaisen. Minä olen enemmän maanläheisten sävyjen ja minimalismin ystävä, kun taas Sirpa pitää näyttävyydestä ja wow-efekteistä - yhdessä olemme siis Jin ja Jang.

Makuja, tyylejä ja mielipiteitä on monenlaisia, ne vain täytyy osata yhdistää juurin sinun- tai teidänlaiseksi kokonaisuudeksi, joka tuo iloa jokaisen päivään. Ihanaa, että olet täällä!

Yhteystiedot

Rivin sisustussuunnittelija ja pihasuunnittelija

Sanja van Rij

Pääsuunnittelija, perustaja

Olen koulutukseltani sekä sisustus- että pihasuunnittelija. Lisäksi minulla on AMK-tutkinto Palvelujen tuottamisesta ja johtamisesta. 

Tyylini on sekoitus minimalistisuutta, lämpimiä maanläheisiä sävyjä ja luonnollisia materiaaleja. Tykkään sekoittaa uutta ja vanhaa. Piha on itselleni kuin toinen olohuone ja siellä vietetään runsaasti aikaa. Se on moderni ja helppohoitoinen, mutta minulle on myös tärkeää voida nauttia ihanasta kukkien tuoksusta ja niiden kauniista väreistä terassilla oleskellessani.

Kodistani löytyy paljon omaa taidettani ja, jos en löydä sopivaa huonekalua, rakennan sen itse.

Ota yhteyttä:

info@rivin.fi

Rivin_Sisustussuunnittelu_pihasuunnittelu (6)

Sirpa Vänttinen-van Rij

Toimitusjohtaja & puutarhasuunnittelija, perustaja

Olen puutarha-alan moniosaaja sekä omaan pitkäaikaisen kokemuksen kehitysprojekteista kansainvälisessä yrityksessä. 

 

Kaupallisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Hollannissa puutarhasuunnittelua ja japanilaista kukkienasettelua, Ikebanaa, joten pihani yhdessä kulmassa on tietysti japanilainen puutarha. Vaikka rakastan romanttisia pioneja ja hortensioita, niin piha-alue terassin vieressä on kuitenkin samaa tyyliä sen kanssa eli modernin geometrinen. Tällä hetkellä luonnollisen puutarhan vaikutteet ovat vieneet minut mukanaan.

Tykkään kokeilla eri tyylejä ja sisustuksessa se näkyy erilaisten kontrastien ja kuosien yhdistelminä. 

Ota yhteyttä:

sirpa@rivin.fi

Missiomme

Teemme sisustus ja pihasuunnittelua sekä stailaamme tilat silkkikukilla ja kauttamme saatavilla kalusteilla. Etsimme asiakkaalle kotimaisia ja ulkomaisia, upeita ja uniikkeja tuotteita, silkkikasveja ja -kukkia, jotka tuovat tapahtumiin sekä sisä- että ulkotiloihin viihtyisyyttä ja näyttävyyttä. Visualisoimme suunnitelmat valokuvamaisten 3D-havainnekuvien avulla, niin, että jo etukäteen pääset kurkistamaan miltä lopputulos näyttää. 

bottom of page