IMG_20210910_104320.jpg

Meidän missio

On suunnitella kauniita, kestäviä, viihtyisiä sekä toimivia sisä- ja ulkotiloja tarjoten läpinäkyviä palveluja, joista on helppo valita itselleen sopivin.

Rivin Design

Kaikki alkoi puutarhasuunnittelusta ja laajeni vuosien kuluessa sisätilojen suunnitteluun ja vihersisustukseen. Vahvuutemme on sisä- ja ulkotilojen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi. Jatkamme sisätilat ulos ja tuomme ulkotilat sisälle vihersisustuksen avulla.

Rivin yhdistää suomalaisen käytännönläheisen minimalistisuuden ja designin hollantilaisen sisustuksen lämpöön ja viihtyisyyteen. Suunnittelemme eri tyylisiä sisustuksia rauhallisesta räväkkään. 

 

Pienelläkin muutoksella voi olla suuri vaikutus, siksi muutoksen ei tarvitse aina olla suuri tai maksaa paljoa.

Rivin_Sirpa ja Sanja_työssä

Autamme sinua luomaan viihtyisiä tiloja sisälle ja ulos

Meistä

IMG_20220103_144250 (1).jpg

Sanja van Rij

Sisustus- ja puutarhasuunnittelija, osakas

Olen koulutukseltani sekä sisustus- että vihersuunnittelija. Lisäksi minulla on AMK-tutkinto Palvelujen tuottamisesta ja johtamisesta. 

Tyylini on sekoitus minimalistisuutta, lämpimiä maanläheisiä sävyjä ja luonnollisia materiaaleja. Tykkään sekoittaa paljon uutta ja vanhaa. Piha on itselleni kuin toinen olohuone ja siellä vietetään runsaasti aikaa. Se on moderni ja helppohoitoinen, mutta on myös kiva napata leikkokukat suoraan pihalta. 

Kodistani löytyy paljon omaa taidettani ja, jos en löydä sopivaa huonekalua, rakennan sen itse.

IMG_20220103_142022.jpg

Sirpa Vänttinen-van Rij

Toimitusjohtaja, osakas

Olen tehnyt pitkän uran kansainvälisessä yrityksessä hinnoittelun, tuotteistuksen ja sähköisenliiketoiminnan parissa. Nyt hyödynnän aiempaa osaamistani Rivin Designissa.

Olen opiskellut hollantilaista puutarhasuunnittelua ja japanilaista kukkienasettelua, Ikebanaa, joten pihani yhdessä kulmassa on tietysti japanilainen puutarha. Vaikka rakastan romanttisia pioneja ja hortensioita, niin osa pihasta on kuitenkin hyvin modernin geometrinen, koska tykkään kokeilla eri tyylejä. Sisustuksessa se näkyy erilaisten kontrastien ja kuosien yhdistelminä.