Meidän missio

On suunnitella kauniita, kestäviä, viihtyisiä sekä toimivia sisä- ja ulkotiloja tarjoten läpinäkyviä palveluja, joista on helppo valita itselleen sopivin.

Rivin

Kaikki alkoi puutarhasuunnittelusta laajeten vuosien kuluessa sisätilojen suunnitteluun ja vihersisustukseen. Vahvuutemme on sisä- ja ulkotilojen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi. Jatkamme sisätilat ulos ja tuomme ulkotilat sisälle vihersisustuksen avulla.

Juuremme ovat Hollannissa, josta myös nimi Rivin tulee, tai oikeastaan Rivin on suomalainen käännös sukunimestämme van Rij.

Rivin yhdistää suomalaisen käytännönläheisen minimalistisuuden ja designin hollantilaisen sisustuksen lämpöön ja viihtyisyyteen. Suunnittelemme eri tyylisiä sisustuksia toiveidesi ja tyylikartoituksen pohjalta rauhallisesta näyttävään. 

 

Pienelläkin muutoksella voi olla suuri vaikutus, siksi muutoksen ei tarvitse aina olla suuri tai maksaa paljoa.

sisustussuunnittelija sanja ja pihasuunnittelija sirpa keskustelemassa suunnitelmasta

Teemme sisustus- ja pihahaaveesi näkyväksi

Tiimi

Rivin_sisustussuunnittelu_pihasuunnittelu_verkossa (4).jpg

Sanja van Rij

Sisustus- ja puutarhasuunnittelija, osakas

Olen koulutukseltani sekä sisustus- että vihersuunnittelija. Lisäksi minulla on AMK-tutkinto Palvelujen tuottamisesta ja johtamisesta. 

Tyylini on sekoitus minimalistisuutta, lämpimiä maanläheisiä sävyjä ja luonnollisia materiaaleja. Tykkään sekoittaa paljon uutta ja vanhaa. Piha on itselleni kuin toinen olohuone ja siellä vietetään runsaasti aikaa. Se on moderni ja helppohoitoinen, mutta on myös kiva napata leikkokukat suoraan pihalta. 

Kodistani löytyy paljon omaa taidettani ja, jos en löydä sopivaa huonekalua, rakennan sen itse.

Pihasuunnittelija Sirpa

Sirpa Vänttinen-van Rij

Toimitusjohtaja, osakas

Olen puutarha-alan moniosaaja sekä omaa pitkäaikaisen kokemuksen kehitysprojekteista kansainvälisessä yrityksessä. 

 

Kaupallisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut puutarhasuunnittelua ja japanilaista kukkienasettelua, Ikebanaa, joten pihani yhdessä kulmassa on tietysti japanilainen puutarha. Vaikka rakastan romanttisia pioneja ja hortensioita, niin piha-alue terassin vieressä on kuitenkin samaa tyyliä sen kanssa eli modernin geometrinen.

Tykkään kokeilla eri tyylejä, wow-efekteistä, ja sisustuksessa se näkyy erilaisten kontrastien ja kuosien yhdistelminä.