top of page
Pihasuunnittelu terassin sisustus ja terassisuunnittelu

Pihasuunnittelu

Täydellinen sinulle, joka haluat uudistaa koko pihan tai olet rakentamassa taloa ja haluat ammattilaisen avuksi suunnittelemaan pihan ilmeen sekä luomaan 3D-havainnekuvat pihastasi. Palvelu räätälöidään tarpeidesi mukaiseksi, ja lopputuloksena on elämäntyyliisi ja budjettiisi sopiva uniikki pihasuunnitelma. 

Toteuttamamme pihasuunnitelma on luonnossuunnitelma, joka pitää sisällään pihan eri toiminnot kuten oleskelualueet, kulkuväylät, leikkialueet, valaistus, kalusteet, terassin, sekä kasvit ja ruukut. Luonnoksesta näkee idean, miten pihaa tullaan käyttämään ja miten sen eri osa-alueet sijoittuvat toisiinsa nähden.

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi. Pihasuunnitelma voi koostua esimerkiksi näistä osista:

Rivin puutarhasuunnittelu pihasuunnittelijat Espoossa

Kohdekäynti ja tyylikartoitus

Käynti kohteessa, jossa valokuvaamme sekä keskustelemme tarpeistanne pihan ja suunnittelun suhteen. Lähetämme tapaamisen jälkeen linkin verkossa täytettävään ennakkotietokyselyyn, jossa kartoitamme tyylisi, toiveesi ja tarpeesi. Teemme käyntejä pääkaupunkiseudulla sekä sen lähialueilla.

Pohjapiirros

Pihan pohjapiirrokseen on merkitty sen eri toiminnot, kuten oleskelualueet, kulkuväylät ja leikkialueet sekä valaistus, kalusteet, terassi, kasvit ja ruukut.

Rivin pihasuunnitelma pohjapiirros Espoo

Valokuvamaiset 3D-havainnekuvat pihasta

Luomme puutarhastasi todenomaiset 3D-havainnekuvat, joiden avulla pääset tutustumaan siihen jo ennakkoon ja voit visualisoida miltä se tulee näyttämään.

Rivin pihasuunnittelu Vantaa 3D-havainnekuva katoksesta

Mood Board ja väriehdotukset

Luomme ulkokalusteista, valaistuksesta, ruukuista ja kasveista mood boardin, joka sisältää suunnitelman tuotteita sekä väriehdotukset.

Terassinsuunnittelu kalustus

Ostoslista pihasuunnitelman tuotteista

Ostoslista pihasuunnitelu malli

Kokoamme kaikki tuotteet valmiiksi ostoslistaksi, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista.

Stailaus

Mikäli tilaat osan piha-/terassisuunnitelman tuotteista meidän kauttamme, tarjoamme kaupan päälle niiden tuotteiden ja somisteiden stailauksen projektin valmistuttua (koskee kalusteiden ja ruukkujen asettelua).

Rivin pihsuunnittelu pihasuunnittelija puutarhassa
Terassin sisustus

Asiakkaan sanomaa

Kiitos paljon ihanasta suunnitelmasta! Oispa piha jo valmis :) Suunnitelma oli täynnä kivoja ja toimivia yksityiskohtia, joita ei olisi itselle mieleenkään.

- Eeva

Pihasuunnittelu Helsinki Japanilainen puutarha
Puutarhan syksyiset hortensiat
Suunniteltu terassi Vantaalla

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen

Pihasuunnittelu Helsinki omakotitalon-piha.jpg

Tutustu muihin pihapalveluihimme

Terassisuunnittelu & parvekesuunnittelu

Rivinin suunnittelema Japanilainen puutarha

Referenssit

Kurkista tekemiimme projekteihin.

Rivin pihasuunnittelu 3D-havainnekuva terassi Espoo
bottom of page