Pihasuunnittelu

Täydellinen sinulle, joka haluat uudistaa koko pihan tai olet rakentamassa taloa ja haluat ammattilaisen avuksi suunnittelemaan pihaa ilmeen sekä luomaan 3D-havainnekuvat pihastasi. Palvelu räätälöidään tarpeidesi mukaiseksi ja lopputuloksena on elämäntyyliisi ja budjettisi sopiva uniikki suunnitelma. 

Toteuttamamme suunnitelma on luonnossuunnitelma, joka pitää sisällään pihan eri toiminnot, kuten oleskelualueet, kulkuväylät, leikkialueet, valaistus, kalusteet, terassin, sekä kasvit ja ruukut. Luonnoksesta näkee idean, miten pihaa tullaan käyttämään ja miten sen eri osa-alueet sijoittuvat toisiinsa nähden.

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi. Pihasuunnitelma voi koostua esimerkiksi näistä osista:

Kohdekäynti ja tyylikartoitus

Käynti kohteessa, jossa mittaamme piha-alueen, valokuvaamme sekä keräämme inspiraatiota. Lähetämme lisäksi linkin verkossa täytettävään ennakkotietokyselyyn, jossa kartoitamme tyylisi, toiveesi ja tarpeesi pihan suhteen. Teemme käyntejä pääkaupunkiseudulla sekä sen lähialueilla.

2

Mood Board ja väriehdotukset

Mood Boardin luominen sisältäen suunnitelman tuotteita (huonekalut, valaistus, kasvit, ruukut) sekä väriehdotukset.

3

Ostoslista suunnitelman tuotteista

Valmis ostoslista, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista.

4

2D-pohjakuva

2D-pohjakuvaan on merkitty pihan eri toiminnot, kuten oleskelualueet, kulkuväylät, leikkialueet, valaistus, kalusteet, terassin, sekä kasvit ja ruukut.

Pohjakuva voi myös sisältää sovittaessa tarkat mittatiedot.

5

3D-havainnekuvat pihasta

Luomme pihastasi laadukkaat 3D-havainnekuvat, joiden avulla pääset tutustumaan siihen jo ennakkoon ja voit visualisoida miltä se tulee näyttämään.

6

Stailaus

Tarjoamme pihasuunnittelu ostaneille kaupan päälle stailauksen suunniteltuun pihaan projektin valmistuttua (koskee kalusteiden ja ruukkujen asettelua).

Asiakkaan sanomaa

Kiitos paljon ihanasta suunnitelmasta! Oispa piha jo valmis :) Suunnitelma oli täynnä kivoja ja toimivia yksityiskohtia, joita ei olisi itselle mieleenkään.

- Eeva

Rivin_pihasuunnittelu_terassisuunnittelu_katso terassilla.jpg
Rivin_Garden+Home_puksipuut&tuijat.jpg
Rivin_pihasuunnittelu_Vantaa_Japanilainen_puutarha_katos.jpg

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen