• Sirpa & Sanja

Tampereen Koti- ja Puutarha messutViime viikko on ollut kiirettä valmistautuessa Tampereen Virittäydy Vapaalle messuille.

Helsingin ja Turun messut olivat jo aiemmin keväällä ja niihin ei ehditty, mutta Tampereen messujen ajankohta loksahti sujuvasti kalenteriin. Ne kiinnostivat myös, koska kun pari vuotta sitten olimme Tampereella messuilla ja sieltä sai monia hyviä ideoita etenkin puutarhaan. Meidän suunnittelumme tapahtuu etänä ja tuotteet voi ostaa verkkokaupasta, joten paikkakunnalla ei sikäli ole meille niin väliäOlemme lisänneet hiljattain verkkokauppaamme muutamia suosikkituotteitamme, ja messuilla tarkoitus on ensimmäistä kertaa esitellä Urban Cotton -sisutustauluja, joita voi nyt siis ostaa verkkokaupastamme.


Urban Cotton on yritys, joka haluaa edistää slow designia eli tuotteiden ainutlaatuisuutta, ekologisuutta, uusiokäyttöä samalla tarjoten mahdollisuuden kansainvälisille taiteilijoille ideoida ja toteuttaa ideoitaan. Meitä kiinnosti näyttävät taulut, joilla saa helposti uutta ilmettä ja kerroksellisuutta sisustukseen, mutta myös niiden säänkestävyys, joten niitä voi käyttää myös ulkona esim. terassilla ja parvekkeella.Torstaina ajoimme Tampereelle ja aloimme rakentaa messutilaamme. Paikalla oli jo vilske käynnissä ja tavaroita rullattiin sisään ja ulos. Ympärillä oli uskomattomat määrät kukkasia ja viherkasveja. Iltapäivä ja ilta siinä huiskahtivat työn touhussa.


Perjantaina messuilla oli hiljaisempaa, joten ehdittiin kierrellä ja katsella ympäriinsä. Tässä vielä kuvia muilta messuosastoilta.


Olemme paikalla messujen ajan lauantaina ja sunnuntaina, joten jos liikut Tampereella päin, niin tule moikkaamaan meitä osastolle A100!


Sanja ja Sirpa