top of page

TOIMITUS JA VUOKRAUS

Tietoa verkkokauppatuotteiden toimituksesta sekä silkkikukkien vuokraamisesta.

VERKKOKAUPAN TUOTTEIDEN TOIMITUS

Minkälaisessa paketissa tuotteeni toimitetaan?

Ihanaa, että haluat tilata tuotteita meiltä! Paketoimme jokaisen silkkikukkakimpun kauniisti silkkipaperiin ja kimppu on aseteltu pahvilaatikkoon. Joidenkin kukkien tai oksien varret saattavat olla taivuteltu pakkauksen ajaksi, mutta voit suoristaa ne helposti takaisin paikoilleen, kun olet ottanut kimpun paketista.

Mikä on tilaukseni toimitusaika?

Pyrimme tietenkin lähettämään tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti ja lähetämmekin jokaisen tuotteen 3 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta, koska sidomme kaikki kukkakimppumme käsin kuluu tähän hieman enemmän aikaa. Laitamme sinulle lähetyksen seuranatakoodin, kun olemme saaneet pakettisi lähetettyä.

Minkälaiset toimituskustannukset tuotteilla on?

Kaikilla yli 90,00 € tuotteilla on ilmaiset postin toimituskulut ja kaikki yli 150,00 € toimitukset sisältävät ilmaiset ilmaisen kotiin toimituksen. Mikäli tilauksesi on alle 90,00 €, lisäämme siihen 8,90 € toimituskulut.

Tuotteeni ei ole vielä saapunut, mitä voin tehdä?

Liitämme jokaiseen lähetykseen seurantatunnuksen, jonka avulla voit helposti seurata lähetyksesi matkaa, emme valitettavasti pysty vaikuttamaan, mikäli Postin toimituksessa kestää odotettua pitempään.

Miten voin ottaa yhteyttä?

Voit laittaa meille viestiä info@rivin.fi tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

SILKKIKUKKIEN VUOKRAAMINEN

Kuinka pitkäksi aikaa voin vuokrata tuotteita?

Voit vuokrata tuotteitamme viikonlopun ajaksi pe-ma tai arkipäiviksi ti-to. Mikäli tarvitset tuotteita pidemmäksi aikaa, onnistuu sekin, laita meille viestiä info@rivin.fi.

Miten somisteiden vuokraus tapahtuu?

Valitse verkkokaupasta sinua kiinnostavat tuotteet tai kysy meiltä mittatilauksena tehtyjä somisteita silkkikukista tapahtumaasi sähköpostitse info@rivin.fi. Mikäli tuotteet on saatavilla haluamanasi päivinä, laitamme sinulle varausvahvistuksen, sekä laskun niiden vuokrauksesta.

Miten somisteet toimitetaan?

Voit noutaa tuotteet Espoosta tai voimme toimittaa ne sinulle sovittuna ajankohtana.

bottom of page