Terassin/parvekkeen vihre- ja sisustussuunnittelu

Oletko unelmoinut upeasta kaupunkipuutarhasta parvekkeellasi tai haluaisitko uutta ilmettä terassillesi? Me yhdistämme piha- sekä sisustussuunnittelun ja luomme viihtyisän vehreän keitaan, uniikeilla ruukuilla, kauniilla tauluilla ja tyylikkäillä kalusteilla. 

Sisustussuunnittelun hinta alkaen 889 €

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi. Suunnitelma voi koostua esimerkiksi näistä osista:

Kohdekäynti ja tyylikartoitus

Käynti kohteessa, jossa mittaamme tilan, valokuvaamme sekä keräämme inspiraatiota. Lähetämme lisäksi linkin verkossa täytettävään ennakkotietokyselyyn, jossa kartoitamme tyylisi, toiveesi ja tarpeesi tilan suhteen. Teemme käyntejä pääkaupunkiseudulla sekä sen lähialueilla.

2

Mood Board ja väriehdotukset

Mood Boardin luominen sisältäen suunnitelman tuotteita (ruukut, kasvit, huonekalut, valaistus, tekstiilit ja muut sisustustuotteet) sekä väriehdotukset

3

Ostoslista suunnitelman tuotteista

Valmis ostoslista, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Halutessasi voimme myös huolehtia tuotteiden tilauksen, toimituksen ja paikoilleen asettelun puolestasi.

4

2D-pohjakuvan kalusteiden sijoittelusta

Kalusteet sijoitettuna 2D-pohjakuvaan sekä mahdollisia lisätietoja niihin liittyen.

5

3D-havainnekuvat tilasta

Luomme tilastasi laadukkaat 3D-havainnekuvat, joiden avulla pääset tutustumaan tilaan jo ennakkoon ja voit visualisoida miltä se tulee näyttämään.

6

Stailaus

Tarjoamme sisustussuunnittelun ostaneille kaupan päälle stailauksen suunniteltuun tilaan projektin valmistuttua (koskee kalusteiden ja ruukkujen asettelua)..

Asiakkaiden sanomaaa

Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytettiin sisustussuunnittelua apuna. Lopputulos oli hyvin linjassa tyylivalintojeni kanssa ja suunnitelma ylitti odotukseni.

- Teemu

Rivin_sisustussuunnittelu_terassisuunnittelu_kattoterassi_lasitettu terassi.jpg
Rivin_sisustussuunnittelu_terassisuunnittelu_kattoterassi_ruokailualue.jpg
Rivin_sisustussuunnittelu_parvekesuunnittelu_parvekkeen sisustus_lounge.jpg

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen