Pihasuunnittelu, terassisuunnittelu & parvekesuunnittelu

Uskomme, että jokaisen tilan tulisi olla uniikki ja näyttävän näköinen. Sen pitäisi olla osa sinun tarinaasi ja sen tulisi heijastaa sinulle tärkeitä asioita. Autamme sinua pukemaan terassisi tai parvekkeesi viihtyisäksi ulko-olohuoneeksi sekä piha- ja vihersisustus haaveet suunnitelmaksi, jonka avulla helposti lähdet toteuttamaan muutosta. Tutustu pihasuunnittelu, terassin ja parvekkeen viher- ja sisustussuunnittelu sekä 3D-suunnittelupalveluihimme.

Palvelumme:

Pihasuunnittelu

Pihasuunnittelu verkossa

Terassin/parvekkeen viher- ja sisustussuunnittelu

3D-visualisointi

Yrityksille

Shared from Lightroom mobile (7).jpg
Rivin_pihasuunnittelu_Espoo_Helsinki_omakotitalon-piha.jpg

Piha-, terassi- ja parvekesuunnittelupalvelut

Pihasuunnittelu

Täydellinen sinulle, joka haluat uudistaa koko pihan tai olet rakentamassa taloa ja haluat ammattilaisen avuksi suunnittelemaan pihaa ilmeen sekä luomaan 3D-havainnekuvat pihastasi. Palvelu räätälöidään tarpeidesi mukaiseksi ja lopputuloksena on elämäntyyliisi ja budjettisi sopiva uniikki suunnitelma. 

Piha-, terassi- ja parvekesuunnittelupalvelut

Pihasuunnittelu verkossa

Teemme pihasuunnittelua myös etänä paikkakunnasta riippumatta. Suunnitelma tehdään tyylisi ja tarpeidesi pohjalta ja se voi olla pienen piha-alueen muutoksesta omakotitalon pihasuunnitelmaan. Saat suunnitelman mukana valmiin ostoslistan, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Asiakkaan tulee itse toimittaa meille valokuvat tai video pihasta sekä sen mittatiedot.

Olemme toteuttaneet etänä niin pieniä 20 m² piha-alueita kuin yli 100 m² omakotitalopihoja 3D-kuvineen. Oli projektisi iso tai pieni, sen suunnittelu onnistuu myös helposti etänä.

Rivin_pihasuunnittelu_terassisuunnittelu_pohjakuva.jpg
Rivin_sisustussuunnittelu_parvekkeen sisustus_parvekesisustus.jpg

Terassin/parvekkeen viher- ja sisustussuunnittelu

Piha-, terassi- ja parvekesuunnittelupalvelut

Oletko unelmoinut upeasta kaupunkipuutarhasta parvekkeellasi tai haluaisitko uutta ilmettä terassillesi? Me yhdistämme piha- sekä sisustussuunnittelun ja luomme viihtyisän vehreän keitaan, uniikeilla ruukuilla, kauniilla tauluilla ja tyylikkäillä kalusteilla. 

Pihasuunnittelija työstää pihasuunnitelmaa verkossa

VARAA ILMAINEN KARTOITUSKESKUSTELU

Oletko epävarma vastaako palvelumme tarpeitasi tai puutarhasuunnitelma toiveitasi ja tyyliäsi? Varaa rohkeasti aika ilmaiseen juttutuokioon ja kartoitetaan tilannettasi sekä mietitään seuraavia askeleita.

PYYDÄ TARJOUS TERASSI- TAI  PIHASUUNNITTELUSTA

Joskus pelkkä ammattilaisen tekemä ruukkujen uudelleen sijoittelu, erilaiset kasvit tai uudet värit ja tekstiilit voivat muuttaa täysin koko tilan ilmeen. Terassi- ja pihasuunnittelun hinta määräytyy tarjouksen pohjalta kohteen mukaan.

Piha- ja terassisuunnittelu alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen.

Shared from Lightroom mobile (5).jpg
3D visualisointi trassisuunnittelmasta verkossa

ETÄNÄ TAPAHTUVAN PIHASUUNNITTELUN
HYÖDYT

Samalla, kun haaveilet ihanasta pihasta, viihtyisästä terassista tai parvekkeesta omalla kotisohvallasi, voit kätevästi tilata terassi- tai pihasuunnittelun nopeasti verkossa.

Sinun on helppo vertailla selkeiden palvelupakettien hintoja ja sisältöä ennen  tilausta verkkokaupassamme, mutta voimme myös räätälöidä sinulle erillisen tarjouksen.   

MIKSI PALKATA PIHASUUNNITTELIJA?

Kun pihasta, terassista ja kasveista on tullut yhä suositumpia ja tärkeämpi osa kotia, olemme rakentaneet valmiita palvelupaketteja, joissa yhdistyvät piha- ja sisustussuunnittelu, kalusteet, ruukut, kasvit ja pihan tyyli. Sisustus- ja pihasuunnittelun ammattilaisena laadin unelmien terassi- / pihasuunnitelman juuri sinun toiveidesi pohjalta yhdistäen eri tyylit pihalla ja terassilla yhdeksi upeaksi kokonaisuudeksi. 

Mitä hyötyjä on pihasuunnittelusta verkossa