top of page

Monien mahdollisuuksien joulupallot - 8. luukku

Pyöreät muodot ovat pari viime vuotta ollet trendikkäitä (lue lisää täältä ja täältä) ja varmaan siksi, että niitä näkee kaikkialla, mekin olemme molemmat innostuneet sisustamaan joulupalloilla, katso täältä vinkkimme.


Rivin Sisustussuunnittelu - joulupallot sisustuksessa, luukku 8

Onhan joulupalloja jo aiemminkin käytetty muuallakin kuin joulukuusessa (alla oleva kuva on hyasintti jouluasetelman teosta viime vuodelta), mutta nyt lähdimme rakentamaan niiden pohjalta runsaampia somisteita koteihimme. Virikkeitä oli tullut vierailuilta toimittajiemme luona, sekä messuilta Keski-Euroopasta, joihin on usein rakennettu kauniit joulun ihmemaat ja joulupalloinstallaatiot.


Rivin Sisustussuunnittelu - hyasintti asetelma

Rivin Sisustussuunnittelu - joulupallot sisustuselementtinä

Rivin sisustussuunnittelu - upea havuköynnös

Sanja on muuttanut päälle viikko sitten uuteen kotiin taloon, jossa voi päästää luovuutensa valloilleen, koska siellä ei ole kymmeniin vuosiin tehty remontteja. Siellä oli aulassa portaat, joista heti tuli visio, että niihin täytyy laittaa jouluköynnös ja palloja. Ensin täytyi tietysti rappuset maalata😊 Havuköynnökset löytyivät meidän vintiltä, josta ne oli pitänyt viedä kierrätykseen jo jonkin aikaa. Ne kiinnitettiin portaiden kaiteisiin, lisättiin eukalyptuksen oksia ja juuttinaruissa roikkuvia joulupalloja ja voilà, homma oli valmis.


Joten jos sinulla onnekkaalla on yläkertaan johtavat portaat, poimi tästä idea itsellesi.


Rivin Sisustussuunnittelu - havuköynnös portaisiin

Rivin Sisustussuunnittelu - ripusta joulupallot narussa portaisiin

Rivin sisustussuunnittelu - jouluksi näyttävä havuköynnös

Rivin Sisustussuunnittelu  - joulupallot portaisiin


Minä puolestani taas inspiroiduin Sanjan portaista, ja pari päivää myöhemmin iski idea, joka oli heti pakko toteuttaa. Meillä on olohuoneessa sisustustaulu, jossa on kullanvärisiä palloja - ja sehän tietysti tuntui kaipaavan niitä lisää, joten pientä askartelua ja tässä nyt lopputulos.


Rivin sisustussuunnittelu - sisustustaulu ja joulupallot

Rivin sisustussuunnittelu - joulupallot koristavat sisutustaulun

Ja kun kerran oli vauhtiin päästy, niin palloja oli kiva sirotella vähän sinne ja tänne. Nehän toimivat todella näppärästi kynttilöiden kanssa erilaisissa asetelmissa. Sopivat värit kannattaa valita sisustuksesta, kynttilöistä tai kukka-asetelmista.


Rivin Sisustussuunnittelu - joulupalloja metallitarjottimella

Rivin sisustussuunnittelu - jouluasetelma

Inspiroivaa viikonloppua,


Sirpa

Comments


bottom of page