top of page

2. luukku - sisusta kukka-asetelmalla

Olemme molemmat innokkaita tekemään erilaisia projekteja käsin aina huonekaluista villapaitojen neulomiseen, ja kukka-asetelmat ovatkin molempien kodissa ympärivuotinen harrastus, joita tehdään itselle ja lahjaksi. Sirpa on käynyt Hollannissa asuessaan myös koulutuksen japanilaisten Ikebana kukka-asetelmien tekemisestä, joten innostus asetelmiin tulee varmaan sieltä.


Rivin-Sisustus-suunnittelu-DIY-vaaleanpunainen-joulukukka-asetelma

Meidän näkökulma asetelmiin on enemmänkin sisutuksellinen, korostamme asetelmilla ja viherkasveilla sisustusta soinnuttaen kukat ja ruukut muihin sisustuselementteihin kuten esimerkiksi tyynyihin ja kynttilöihin.


Punaiset joulutähdet ovat Suomessa kaikkein suosituimpia, mutta kaupassa tai jo etukäteen voisi myös miettiä jotain muuta väriä, jolla korostaa ja tuoda esiin sisustuksen yksityiskohtia,


Nyt kukkakaupasta löytyi ihana, pieni, vauvan vaaleanpunainen joulutähti, joka sopisi hyvin pienen tytön huoneeseen, mutta koska joulutähdet ovat myrkyllisiä, se on paras laittaa pienten sormien ulottumattomiin.


Rivin-Sisustus-suunnittelu-pienen-tytön-huone

Valitsimme ruukuksi verkkokauppamme pienen, mutta näyttävän Heavy-betoniruukun ((loppuunmyyty)), jonne laitoimme vaaleanpunaisen joulutähden ruukussa sekä lisäksi männyn ja eukalyptuksen oksia. Tai voit myös katkaista joulutähden varren ja laittaa sen oksien kanssa veteen, jolloin kannattaa liimata ruukun päälle teippiä ruudukoksi, niin että oksat pysyvät paikallaan.

Rivin-Sisustus-suunnittelu- betoni-ruukku

Rivin-Sisustus-suunnittelu-DIY-vaaleanpunainen-joulukukka-asetelma
Rivin-Sisustus-suunnittelu-DIY-vaaleanpunainen-joulukukka-asetelma

Tunnelmallisia hetkiä,


Sanja & Sirpa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page