• Sirpa & Sanja

SyyshankintojaKävimme viikonloppuna piipahtamassa Koiramäen pajutallilla, Tuusulassa. Pajutalli sijaitsee sopivan kävelymatkan päässä Sirpalta, joten treffasimme suvun naisten kanssa siellä ja lähdimme koirien kanssa kävelylle.Koiramäen pajutalli on vanha kartanomiljöö, missä myydään erilaisia pajutuotteita sekä muita sisustusesineitä sisälle ja ulos. Sirpa osti sieltä kesällä pajusta punotut köynnöstuet etupihalle. Nyt siellä valmistauduttiin pyhäinpäivän ja pikkuhiljaa myös joulun viettoon.


Koiramäen pajutallila on kiva poiketa, istua hetki jutellen ja ulkona kahvitellen. Sinne voi piipahtaa muutaman kerran vuodessa ja saada uusia ideoita omaan pihaan ja sisustukseen. Ainoa huono puoli on, että joka kerta sieltä tarttuu jotain mukaan... Tälläkin kertaa löysimme kaikki jotain, mm. Sirpa peilin olohuoneeseen ja Sanja aulaan.Instagramissa näkyy ihania kuvia kurpitsoilla koristelluista sisäänkäynneistä ja Pajutallilla oli myös laitettu kauniisti kurpitsoja, pajutuotteita ja lyhtyjä esille.Näitä voisi joskus kokeilla kotonakin. Syysastelmia olemme molemmat jo laittaneet pihoille ja lyhdyt on kaivettu varastoista.


Iltojen pimentyessä kannttaa kohta jo kaivaa jouluvalotkin esille. Niitä on paljon mukavempi asentaa, kun säät ovat vielä kohtuullisen lämpimiä ja ne tuovat kivaa valoa pimeyden keskelle.


Mukavaa viikkoa!


Sanja ja Sirpa

0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki