top of page

Helpot viime hetken joulusisustusideat kotiisi - 22. luukku

Lomakausi on yleensä ihanaa aikaa, mutta se voi olla myös stressaavaa, jos ei ehdi valmistautua siihen rauhassa ja ajoissa. Meillä alkusyksy meni työkiireissä, ja loppusyksyyn tuli niiden lisäksi vielä mukaan muutto uuteen asuntoon sekä sen remontoiminen, joten tänä vuonna jouluvalmistelut ovat jääneet aika minimiin. En muista, että olisin koskaan ollut näin myöhässä joulukoristelujen kanssa, mutta pienilläkin asioilla saa helposti ja nopeasti jouluisen tunnelman kotiin. Jos huomaat, että ryhdyt koristelemaan kotiasi jouluksi vasta viime tingassa, nappaa tästä joulusisustusideat, joiden avulla saat helposti ripauksen joulun tunnelmaa sisustukseesi.


Kynttilöitä vaaleassa sisustuksessa joulukoti

Koristele tärkeimmät oleskelutilat

Keskity ensin kotisi pääalueisiin, kuten olohuoneeseen, ruokailutilaan/keittiöön ja eteiseen. Nämä ovat tiloja, joissa usein vietetään eniten aikaa, joten niihin kannattaa myös tällöin panostaa eniten. Aloita lisäämällä yksinkertaisia ​​yksityiskohtia, kuten erilaisia valoja, kynttilöitä tai iso paperinen joulutähti, joka on ollut jo useana vuotena monen kodin kaunis yksityiskohta. Mikäli sinulla on enemmän aikaa, voit asetella tekohavuista tehtyjä köynnöksiä tai kransseja takan reunalle, portaiden kaiteisiin ja peilien päälle. Nämä on helppo ja nopea asentaa, ja ne luovat kuitenkin kauniin talvisen tunnelman. sisustukseesi.


Joulusisustus paperitähti valkoinen

Joulutähti jouluisessa sisustuksessa sekä kynttilöitä pöydällä

Portaat koristeltu tekohavuilla

Uutta ilmettä kukilla

Omat suosikkini ovat yllätys, yllätys; kukat. Niillä saa nopeasti ja helposti oikeastaan mihin vuoden aikaan tahansa kaunista ilmettä ja iloa tilaan kuin tilaan. Itse tykkään aika minimalistisista asetelmista, joten se näkyy myös jouluisissa silkkikukka-asetelmissani. Silkkikukkien helppous on, että voin muuttaa samoja kimppuja vaihtamalla aina muutaman kauden sävyihin sopivan kukan tilalle, jolloin kimppu saa taas uutta ilmettä. Lisäksi tykkään asetella niitä toisinaan kauniiseen maljakkoon, ja esim. näin jouluna asettelen tekokukat taas vähän rouheampaan ruukkuun, jolloin kukat asettuvat taas eri tavoin kuin vaasissa.


Joulupöydän kattaus tekokukilla ja silkkikukista tehty kranssi

SIlkkikukkia ruukussa

Joulusisustus eteisessä kukkaruukku, jossa silkkikukkia eli tekokukkia

Tekokukat viimeistelveät tämän vaalean joulusisustuksen

Tekokukkakimppu joulusisustus

Viihtyisyyttä ja lämpöä

Tekstiilit ovat myös nopea ja helppo tapa tuoda pala joulua kodin sisustukseen. Lisäämällä jouluaiheisia tyynyjä, lämpimän murrettuja punaisen, terrakotan tai vihreän sävyjä tai vaihtamalla mukavan pehmeän maton saat lämpöä ja viihtyisyyttä, josta voi nauttia vielä joulun jälkeenkin. Voit myös lisätä tuoksukynttilöitä tai huonetuoksuja luodaksesi lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Omat lomakauden suosikkituoksukynttiläni ovat tällä hetkellä havumetsä, piparminttu-eukalyptus sekä piparkakku. Ne levittävät ihanaa tuoksua ihan jo vain sillä, että avaan kynttilän kannen.


Yksi joulun sisustus vinkeistä koristetyyny

Jouluinen koti skandinaavinen tyyli

Joulusisustus tyynyillä

Millainen joulukuusi?

Jos et ole vielä koristellut joulukuusta, harkitse yksinkertaisten koristeiden ja valojen käyttöä luodaksesi klassisen ja ajattoman ilmeen. Voit myös lisätä kauniista nauhasta tehtyjä rusetteja, tai vain solmia ne kauniisti oksille antaaksesi niille ylimääräistä väriä ja rakennetta. Jos et halua joulukuusta ollenkaan, voit kokeilla sen tilalle esim. oksaa, huonekuusta tai kestokuusta, lue meidän aikaisempi postaus eri vaihtoehdoista kuusen tilalle.


Silkkikasvi jossa roikkuu joulupalloja

Näillä viime hetken joulusisustusvinkeillä voit luoda kotiisi juhlavan ja vieraanvaraisen ilmapiirin kuluttamatta tuntikausia sisustamiseen. Ihanaa Joulun odotusta!


-Sanja
bottom of page