Päätimme eilen, että teemme molemmat joulupöydän kattauksen, katso kuinka ne eroavat toisistaan - same, same, but different 😊
Sanjan kattaus
Sanjan kattaman pöydän katseenvangitsijana keskellä pöytää on Grow-maljakko (loppuunmyyty), joka on täytetty havuilla ja syreenin oksilla. Sen molempiin suuntiin pöytä on koristeltu havuilla, kynttilöillä ja eukalyptuksen oksilla. Lautasliinan koristeeksi on laitettu puutarhan ison alppiruusun lehti. Luonto näkyy kattauksessa ja sisustuksessa maanläheisinä väreinä ja materiaaleina.
Sirpan kattaus
Sirpan kattaman pöydän päässä on vanha Pentikin kuusi, jonka kaksi tasoa on koristeltu havunoksilla kranssitekniikalla. Pöydän keskellä kiemurtelee muratin varsia, joiden ympärille on asteltu mahonian lehtiä ja tuijan havuja. Kynttilät ovat erilaisia ja eri korkuisissa lasisissa kynttilänjaloissa. Lautasliinojen koristeina on tuijan oksia. Taustalla näkyy terassille eilen tehty jouluasetelma, josta voit lukea täältä.
Neljä vinkkiä pöydän koristeluun
Aloita valitsemalla joku yksityiskohta, jonka ympärille rakennat koristelun. Se voi olla katseen vangitsija, astioiden kuviot, luonto, väri, koristeet tai jotain muuta. Jos haluat esimerkiksi hyvin minimalistisen kattauksen, voit aloittaa valitsemalla värin, joka tekee kattauksesta yhtenäisen.
Käytä värejä harkitusti, niin että pöydässä on vain paria eri väriä, jotka lisäksi sopivat ympäristöön.
Luo korkeuseroja pöytään, niin että kattauksesta tulee mielenkiintoinen.
Tee pihalla kierros saksien kanssa ja hyödynnä oksia kattauksessa.
Ihanaa ja tunnelmallista joulua!
Comments