top of page

Kauniit ja kestävät kimput joulumarkkinoilta - 16. luukku

Joulun lähestyessä etsin yleensä kiinnostavimmat joulumarkkinat, joissa pääsen uppoutumaan juhlan tunnelmaan ja usein myös ostamaan viimeisetkin puuttuvat joululahjat läheisilleni. Tämä vuosi poikkeaa hieman siinä, että vierailijan sijaan olemme tänä vuonna itse myymässä joulumarkkinoilla silkkikukkiamme ja kransseja. Tänään on ensimmäinen päivä Espoon Marketanpuiston Axxell Överbyn joulumarkkinoilla, ja meillä on pöytä navettarakennuksessa yhdessä Moro Kynttilä Designin kanssa, joka myy käsintehtyjä soijavahakynttilöitä sekä betonisia vaaseja ja muita pienesineitä.


Rivin Sisustussuunnittelu - jouluiset silkkikukat lähdössä joulumarkkinoille

Tässä pieni kooste tulevista kimpuistamme 😊


Rivin Sisustussuunnittelu - jouluiset tulppaani silkkikukat

Rivin Sisustussuunnittelu - jouluiset silkkikukatlahjaksi

Rivin Sisustussuunnittelu - silkkikukkakimppu joululahjaksi

Silkkikukat ovat erinomainen vaihtoehto oikeille kukille, etenkin talvikuukausina, jolloin tuoreita kukkia on vähän, mutta silkkikukkia on saatavilla kaikkina kausina. Valitsemme kimppuihimme aina aidoimmat näköiset silkkikukat, joista luomme niin kimppuja kuin upeita asetelmia, jotka kestävät vuosia. Joulumarkkinoilta löydät silkkikukkia useissa eri väreissä ja tyyleissä perinteisistä amarylliksestä näyttävään wisteriaan eli valkoiseen sinisateeseen.


Rivin Sisustussuunnittelu - valkoisett silkkikukat lsopivat kaikkialle

Rivin Sisustussuunnittelu - ihanat silkkikukat lähdössä joulumarkkinoille

Halusin kysyä ehdottomasti mukaan myös Moro Kynttilän Katan, sillä itse tuoksukynttilä fanina olen täysin hurahtanut hänen luonnollisiin soijavahakynttilöihinsä, jotka eivät ole myrkyllisiä lemmikeille eli ei huolta, että meidän James hengittelee jouluna kynttilöiden ihanaa tuoksua. Koska kynttilät on valmistettu luonnollisesta soijavahasta, eivät ne sisällä haitallisia kemikaaleja, joita löytyy perinteisistä kynttilöitä. Soijavahakynttilät palavat myös pidempään ja puhtaammin kuin perinteiset kynttilät.Vierailu joulumarkkinoilla on loistava tapa päästä lomatunnelmaan ja samalla tukea paikallisia käsityöläisiä. Etsitpä sitten ainutlaatuista lahjaa tai kaunista sisustusta kotiisi, löydät varmasti jotain, joka tuo iloa ja kauneutta jouluun. Mukana on myös muutama joulukalenterissakin näkynyt asetelma.


Rivin Sisustussuunnittelu - joulutulppaanit tekokukkia

Rivin Sisustussuunnittelu - ihana silkkikukka asetelma

Mukavaa viikonloppua ja tervetuloa käymään jouluisessa navetassa,


Sanja
bottom of page