top of page

Väriä sisustukseen - tässä sisustamamme upeat yhteiskäyttötilat

Kurkista sisustamamme kerrostalon asukkaiden yhteiskäyttötiloihin, jotka valmistuivat pari viikkoa sitten. Yhdistelimme vihreään lempeitä, murrettuja sävyjä ripauksella särmää. Tärkeänä osana tuomassa tiloihin kotoisuutta olivat värikkäät taulut, näyttävät silkkikasvit sekä laadukkaat kalusteet.


Rivin Sisustussuunnittelu - asukkaiden upean juhlatilan sisustus
Rivin Sisustussuunnittelu - värikäs taulu ja silkkikasvi tuovat viihtyisyyttä

Aula- ja keittiötilaan viihtyisyyttä väreillä

Aula- ja keittiötilan pääväreinä olivat musta ja valkoinen, jotka näyttävät moderneilta mutta helposti myös kylmiltä. Halusimme tuoda tilaan kotoisuutta ja väriä, joten mustavalkeaa keittiötä piristävät vaaleanvihreät baarituolit. kun taas aulakahvioon valitsimme samaa tuolia mutta useampia eri värejä, vihreitä, turkooseja, mustia. Bistropöydät tuovat tilaan joustavuutta, niissä yhden pöydän ääressä voi istua yksin tai pienellä ryhmällä tai haluttaessa pöytiä voi yhdistää useamman pitkäksi pöydäksi. Pöytiä piristävät metsänvihreät maljakot, joissa on kermanvalkoisia silkkikukkia.


Rivin Sisustussuunnittelu - vihreät baarituolit tuovat väriä moderniin keittiöön
Rivin Sisustussuunnittelu - värikäs taulu ja silkkikukat tuovat väriä ja viihtyisyyttä
Rivin Sisustussuunnittelu - värikäs taulu ja silkkikukat tuovat väriä ja viihtyisyyttä

Silkkikasviseinä lisää hyvää oloa

On tutkittu, että kasvit, jopa tekokasvit sekä vihreä väri tuovat hyvää oloa ja lisäävät positiivisuutta, siksi vihreä väri oli itsestään selvä valinta asukkaiden käytössä oleviin työhuoneisiin samoin kuin itse rakentamamme silkkikasviseinä. Roosan sävyinen verho pehmentää pienen huoneen ilmettä samalla, kun se on kiva kontrasti vihreään.


Rivin Sisustussuunnittelu - silkkikasviseinä tuo väriä ja viihtyisyyttä työhuoneeseen
Rivin Sisustussuunnittelu - pehmeät värit tuovat viihtyisyyttä työhuoneeseen
Rivin Sisustussuunnittelu - silkkikasviseinä tuo väriä ja viihtyisyyttä työhuoneeseen

Vierastilan sisustus

Talon asukkailla on mahdollisuus tarvittaessa vuokrata vierastilaa, johon voi sijoittaa, vaikka toiselta paikkakunnalta vierailevat vanhempansa. Myös vierastilaan valitsimme murrettuja sävyjä yhdistettynä vihreään. Kokonaisuus muodostui tummanvihreistä verhoista ja saman sävyisestä pienestä jakkarasta, upeista tauben sävyisistä, pyöreälinjaisista ruokailutuoleista sekä eläväpintaisesta pöydästä, johon särmää tuo musta reunus.


Rivin Sisustussuunnittelu - pehmeät värit tuovat kotoisuutta ja viihtyisyyttä vierastilohin

Juhlatila

Myös ylimmän kerroksen juhlatila ja sitä ympäröivä suuri kattoterassi, ovat tarkoitettu asukkaiden käyttöön

Juhlatila on jaettu kahteen osaan, keittiöön ja viihtyisään sohvaryhmäalueeseen sekä kokoustilaan, jonka pitkä pöytä voidaan tarvittaessa jakaa pienempiin moduuleihin. Valitsimme pöytien pintamateriaaliksi rustiikkisen, eläväpintaisen puulevyn, joka elävöittää ja tuo kotoisuutta tilaan. Pöytien tuolit ovat kestävää, mustaa samettia, joka tekee niistä erityisen juhlavat. Tilan katseenvangitsijoita ovat kuitenkin näyttävä, aprikoosin värinen samettisohva ja upeat, muhkeat nojatuolit. Ruskeamustaraitavan maton sijoitimme kokolattiamaton päälle rajamaan kokonaisuuttaa erilliseksi alueeksi ja tuomaan tilaan lisää väriä ja kodikkuutta.


Rivin Sisustussuunnittelu - asukkaiden upean juhlatilan sisustus

Rivin Sisustussuunnittelu - taulu tuo väriä upeaan juhlatilaan
Rivin Sisustussuunnittelu - asukkaiden upean juhlatilan sisustus
Rivin Sisustussuunnittelu - yhteiskäyttötilojen upean juhlatilan sisustus

Viihtyisät yhteiskäyttötilat lisäävät asumismukavuutta

Lopputuloksena on tyylikäs, mutta kotoisa sisustus, jossa on myös sopivasti väriä ja kontrastia. Viihtyisät yhteiskäyttötilat tuovat asumismukavuutta kutsuen asukkaita nauttimaan yhteisistä tiloista ja hyödyntämään niitä. Tämä oli taas(kin) ihana projekti, joka jatkuu myöhemmin vielä kattoterassien kalustamisella.


Sanja & Sirpa

Comments


bottom of page