top of page

VIHERSISUSTUS

Silkkikukkakimpuista asetelmiin, tekokasveista viher- ja kukkaseiniin, tekokukkamme tarjoavat rajattomat suunnitteluvaihtoehdot.

Rivin_silkkikasvit ja tekokasvit sisustukseen.jpg

Luomme sinulle kauneimmat silkkikasviasetelmat, jotka saavat tilasi loistamaan.

Rakastamme kauniiden sisustusten luomista ja meistä tilan kuin tilan kruunaavat kauniit kukat ja viherkasvit. Meille on tärkeää, että käyttämämme silkkikasvit ovat laadukkaita sekä näyttävät aidoilta ja siksi jokainen käyttämämme tekokukka ja -kasvi on meidän toimesta käsin valittu. Ne sopivat täydellisesti lisäämään kauneutta, kun haluat stressittömän vihersisustuksen.

Rivin_tekokasvit lasitetulle parvekkeelle_silkkikukat Helsinki.jpg

TOIMITAMME JA ISTUTAMME SILKKIKUKAT SEKÄ -KASVIT PUOLESTASI

Valitsemme mahdollisimman aidonnäköiset silkkikukat sekä -kasvit ja istutamme ne kauniisiin ruukkuihin tai olemassa oleviin ruukkuihisi.  Silkkikasvit tuovat ympärivuotista vehreyttä niin parvekkeelle kuin sisätilojen sisustukseen. Silkkikukat ja -kasvit ovat kestävä ja ekologinen vaihtoehto, jotka eivät vaadi sen kummempaa huoltamista.

EKOLOGISET JA KESTÄVÄT TEKOKASVIT

Aidonnäköiset silkkikasvit säilyvät ilman sen suurempaa hoitoa pitkään, joten sinun ei tarvitse ostaa joka vuosi uusia kasveja.  Pitkäikäisistä, aidonnäköisistä silkkikasveista ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa epäekologisuudesta, koska uusiokäytettävinä niitä voi käyttää yhä uudelleen ja vaihdella eri lajikkeita.

Rivin_tekokasvit_silkkikasvit_ruukut_kauneushoitola.jpg
Rivin_tekokasvit_silkkikasvit_palmu_banaanipuu.jpg

SILKKIKASVIEN HYÖDYT

Tekokasvit tarjoavat kauniin ja stressittömän tavan tuoda ripaus luontoa sisätiloihin. Toisin kuin oikeat kasvit, tekokukat eivät vaadi huoltoa tai hoitoa, joten voit nauttia niiden kauneudesta vuosia. Voimme tilata laajasta valikoimasta silkkikasveja aina korkeista puista yksittäisiin lehtiin, joten voimme luoda niillä täydellisesti tilaasi sopivan ilmeen, niin sisälle kuin uloskin. Kestokasvit ovat myös loistava valinta allergikoille, koska ne eivät tuota siitepölyä tai muita allergeeneja.

MITEN SE TOIMII?

Täytä yhteydenottokaavake tai laita meille kuvia tilastasi (info@rivin.fi) ja budjettisi sekä minkälaista vihersisustusta toivoisit, niin teemme sinulle tarjouksen silkkisistä viherkasveista sekä niihin sopivista ruukuista. Istutamme ja asettelemme kaikki kasvit puolestasi. Sovimme kanssasi toimitusajan, jolloin tuomme kasvit ruukkuineen paikan päälle ja asettelemme ne paikoilleen, jolloin pääset nauttimaan heti vihersisustetusta tilastasi.

Rivin_tekokasvit_silkkikasvit_ruukut_Helsinki.jpg
Rivin_terassisuunnittelu_sisustus (49).jpg

MITTATILAUKSENA TEHDYT SILKKIKUKKA-ASETELMAT TAPAHTUMIIN

Luomme unelmiesi silkkikukkainstallaatiot tapahtumaasi sekä huolehdimme puolestasi niiden paikoilleen asettelun ja pois viennin. Kaikki silkkikukkamme voit hankkia omaksi tai vuokrata.

Rivin parvekkeen sisustussuunnittelu_Helsinki (3).jpg
Rivin tekokukat tapahtumat häät silkkikukat-ekologiset_kukat.jpg
Rivin_sisustussuunnittelu_silkkikukka_eteinen_tekokukat.jpg

SILKKIKUKKIEN JA -KIMPPUJEN VERKKOKAUPPA

Olemme valinneet kauneimmat ja luonnollisimman näköiset tekokukat ja koonneet niistä käsin uniikkeja kimppuja. Löydät osan kukista myös yksittäisiän, jolloin voit luoda niistä kimpun itse.

VERKKOKAUPAN KATSOTUIMMAT SILKKIKUKKAKIMPUT

bottom of page