top of page

5. luukku - kuivakukat & hyasintit


Näyttävät kuivakukat voivat olla huoneen upea yksityiskohta, joista on pitkään iloa ja ne tuovat kivan lisän sisustukseen. Tällä hetkellä sisustuksessa yhdistellään paljon erilaisia luonnon materiaaleja ja samaa kannattaakin hyödyntää myös asetelmissa. Voit kokeilla yhdistää kuivakukkia myös siis havukransseihin, kukka-asetelmiin ja jouluistuksiin, vain mielikuvitus on rajana.


Joulukalenterin viidennen luukun asetelma onkin yhdistelmä kuivakukkia, hyasintteja ja jäkälää, jotka sointuvat kauniisti yhteen korkeassa terrakotta vaasissa olevien heinien kanssa. Käyttämämme kuivakukat ovat kaikki itse poimittuja, joten niitä varten ei tarvitse kesällä lähteä välttämättä edes kauppaan.


Rivin-Sisustus-suunnittelu-hyasintteja-ja-kuivakukkia-kupla-ruukussa

Asetelman pinnan peittävä jäkälä korostaa verkkokaupastamme löytyvän Bubbles betoniruukun (valitettavasti jo loppuunmyyty) pulleita, rouheita muotoja. Valkoiset hyasintit ovat vielä nupullaan, joten niiden varsi ja kukkaosa kasvaa kuivattujen angervon oksien korkeudelle, se tapahtuu hetkessä, kun lämmin sisäilma tekee tehtävänsä. Istutuksia tehdessä on hyvä huomioida kasvien korkeus ja kasvu.

Valkoinen kolmijalkainen sivupöytä on Sanjan tekemä, ja se on rakennettu valuputkista ja vanerista sekä viimeistelty valkoisella kipsimassalla. Itse tekemällä saa pienellä vaivalla mieleisensä😊 ja Bubbles ruukku sopii pöydän kanssa täydellisesti.
Mukavaa alkuviikkoa,


Sanja & Sirpa

Comments


bottom of page