top of page

Valkoinen joulukimppu - 3. luukku

Kun vilkaisee ulos voi nauttia romanttisesta, lumisesta joulumaisemasta, vaikka vasta on joulukuun toinen päivä ja siksi päätinkin tehdä valkoisen joulukimpun, joka sopii täydellisesti kauniiseen, lumisen valkeaan maisemaan.

Rivin Sisustussuunnittelu - valkoinen joulukimppu, 3. luukku

Yksi omasta lempikukkasista talvella on upean näköinen amaryllis. Ostan sitä niin ruukussa kuin leikkokukkana. Amaryllis oli siksi myös ehdottomasti saatava meidän verkkokaupan silkkikukkavalikoimaan ja valitsimmekin sinne kauniin valkoisen 54 cm korkean kolmekukkaisen version. Kuten jo kuvasta näkee, se näyttää hyvin aidolta, ja vain sen ihana tuoksu puuttuu. Amaryllis toimii tämän kimpun katseenvangitsijana.


Rivin Sisustussuunnittelu - valkoinen joulukimppu, näyttävät amaryllikset

Valkoinen on yksi suosituimmista väreistä, koska sitä voi yhdistää väriin kuin väriin tasapainoisen lopputuloksen luomiseksi. Vaaleat sävyt sisustuksessa lisäävät usein tilan tuntua luoden puhtaan ja seesteisen ympäristön. Ja koska valkoinen ei oikeastaan ole väri, sopii sen kanssa kaikki värit, joten sitä on helppo yhdistellä mihin vaan.


Rivin Sisustussuunnittelu - valkoinen joulukimppu sopii kaikkeen sisustukseen

Julkaisemme jouluun asti joka päivä yhden uniikin jouluasetelman, jonka voit joko hankkia verkkokaupastammehttps://www.rivin.fi/verkkokauppa tai tehdä asetelman itse. Uuden asetelman ohjeet löydät täällä blogista ja instasta rivin_sisustus_puutarha.


Tähän kimppuun tarvitset:


Kukkia ja oksia, jotka ovat suunnilleen yhtä pitkiä

  • 2 amarylliksen oksaa (n. 50 cm), joissa useampi kukka

  • 1 eukalyptuksen oksa, pidempi kuin amaryllis (meillä 70 cm)

  • 1 vahakukan oksa

  • 1 koristemarjan oksa

Rivin Sisustussuunnittelu - valkoinen joulukimppu, katseenvangitsijoina näyttävät amaryllikset
Rivin Sisustussuunnittelu - valkoinen joulukimppu, katseenvangitsijoina näyttävät amaryllikset

Inspiroivia hetkiä kimppujen luomisen parissa!


Sanja

Comments


bottom of page