top of page

Sisätilojen suunnittelu

Sisustussuunnittelua & sisustusstailausta

Tehdään sisustushaaveesi näkyviksi!

Rivin_sisustussuunnittelu_Helsinki_asunto_ruokailutilan_sisustus

Me luomme viihtyisän ja uniikin tilan, joka on yhdistelmä laadukkaita kalusteita, kauniita somisteita sekä ripaus luontoa kestävillä silkkikasveilla. Anna meidän auttaa sinua saamaan kotisi näyttämään ja tuntumaan upealta!

Rivin_sisustussuunnittelu_Espoo_työhuoneen sisustus_aulatila.jpg

Sisustussuunnittelu

Haluatko uuden ilmeen kotiisi ja haluat nähdä ennakkoon 3D-kuvilla kuinka upean näköisen siitä voisi saada?

Sisustussuunnittelu_Espoo_Rivin (7).jpg

Sisustusstailaus

Puuttuko kodin yhtenäinen lanka ja haluat apua vain sopivien huonekalujen löytämiseen?

Kartoitustapaaminen

Mielestämme on tärkeää tutustua paremmin toisiimme ja muutoskohteeseen ennen yhteistyön aloittamista, jotta voit olla täysin varma, että olemme juuri oikeat tekijät projektiisi.

Teemme kartoitustapaamisia alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen sekä niiden lähialueilla. Mikäli kohteesi on kauempana, ota yhteyttä niin jutellaan lisää miten edetä.

Uskomme, että jokaisen sisustuksen tulisi olla uniikki ja viihtyisä. Sen pitäisi olla osa tarinaasi sekä heijastaa sinulle tärkeitä asioita.

Rivin_sisustussuunnittelu_Vantaa_makuuhuoneen_sisustus
Rivin_sisustussuunnittelu_vihersuunnittelu_vihersisustus
Rivin_sisustussuunnittelu_Vantaa_makuuhuoneen_sisustus

Sisustussuunnittelu verkossa

Teemme sisustussuunnittelua myös etänä paikkakunnasta tai maasta riippumatta. Suunnitelma tehdään toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta ja se voi olla huoneen pienestä piristyksestä koko asunnon sisustussuunnitteluun. Saat suunnitelman mukana valmiin ostoslistan, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Tarvitsemme sinulta vain valokuvat tai videon tilasta sekä sen mittatiedot.

Olemme toteuttaneet etänä niin pieniä keittiömuutoksia kuin koko asunnon sisustussuunnitelmia 3D-kuvineen. Oli projektisi iso tai pieni, sen suunnittelu onnistuu myös helposti etänä.

Rivin_sisustussuunnittelu_Helsinki_Espoo_Vantaa

Pyydä tarjous sisustussuunnittelusta

Joskus pelkkä sisustussuunnittelijan tekemä kalusteiden uudelleen sijoittelu, tai värikonsultaatio voi täysin muuttaa huoneen ilmeen. Sisustussuunnittelun hinta määräytyy tarjouksen pohjalta kohteen mukaan.

Sisustussuunnittelu_Helsinki_Rivin_makuuhuoneen_sisustus
Rivin_sisustussuunnittelu_yksityiskohta_
Sisustussuunnittelu_Helsinki_Rivin_kohde_eteinen

Missä?

Teemme sisustussuunnittelua alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen sekä niiden lähialueilla, mutta teemme mielellämme kanssasi yhteistyötä vaikka muutoskohde löytyisikin jostain muualta päin Suomea. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää.

Miksi palkata sisustussuunnittelija?

Rivin_sisustussuunnittelu (14).jpg

1. Sinulla ei ole aikaa kodin sisustamiseen.

2. Sisustaminen ei vain ole sinun juttusi ja tyylien, sekä värien yhdistäminen on vaikeaa.

3. Sinulla on paljon vanhoja tavaroita, mutta haluaisit niiden lisäksi tilaan uutta ilmettä.

4. Perheenjäsenillä on eroavat ajatukset kodin tyylistä ja kalusteista, eikä yhteistä säveltä löydy.

5. Haluaisit apua kalusteiden sijoitteluun.

6. Sinulla on koti myynnissä ja kaipaat ideoita stailaukseen tai haluat havainnollistaa, minkälaisen kodista voisi saada.

Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, samalla kun sisustussuunnittelija osaa yhdistää eri tyylit yhteen ja rakentaa niistä inspiroivan, viihtyisän ja sinun näköisesi kokonaisuuden. Kokonaisnäkemyksen lisäksi saat uusia ideoita sisutukseen. Ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä etenkin, jos monta sisustettavaa huonetta pitää saada nopeasti valmiiksi sovitussa aikataulussa.

bottom of page