Sisustussuunnittelu - palvelut

Uskomme, että jokaisen tilan tulisi olla uniikki ja viihtyisä. Sen pitäisi olla osa sinun tarinaasi ja sen tulisi heijastaa sinulle tärkeitä asioita. Meidän päämäärämme on luoda tiloja, jotka tekevät sinut onnelliseksi ja joissa viihdytään! Tutustu sisustussuunnittelu-, sisustuskonsultointi- ja 3D-suunnittelupalveluihimme.

Palvelumme:

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu verkossa

Sisustuskonsultaatio

3D-visualisointi

Yrityksille

Rivin_sisustussuunnittelu_Espoo.jpg

Asunto Espoo

 
Rivin_Sisustussuunnittelu_Espoo.jpg

Asunto Espoo

Sisustussuunnittelupalvelut

Sisustussuunnittelu

Täydellinen sinulle, joka haluat uudistaa koko kodin tai yhden huoneen ilmeen yhtenäiseksi ja tyylisi mukaiseksi. Palvelu räätälöidään tarpeidesi mukaiseksi ja lopputuloksena on elämäntyyliisi ja budjettisi sopiva uniikki suunnitelma, jota voit lähteä itse toteuttamaan tai voimme auttaa sinua sen toteutuksessa aina huonekalujen tilauksesta niiden toimitukseen ja paikoilleen asetteluun asti.

 

Sisustussuunnittelupalvelut

Sisustussuunnittelu verkossa

Teemme sisustussuunnittelua myös etänä paikkakunnasta tai maasta riippumatta. Suunnitelma tehdään toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta ja se voi olla huoneen pienestä piristyksestä täysivaltaiseen sisustuksen muutokseen. Saat suunnitelman mukana valmiin ostoslistan, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Asiakkaan tulee itse toimittaa meille valokuvat tai video tilasta sekä sen mittatiedot.

Olemme toteuttaneet etänä niin pieniä keittiömuutoksia kuin koko asunnon kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelmia 3D-kuvineen. Oli projektisi iso tai pieni, sen suunnittelu onnistuu myös helposti etänä.

Rivin_sisustussuunnittelu_Mood Board.jpg
 
Rivin - Sisustussuunnittelija Helsinki

Sisustussuunnittelupalvelut

Sisustuskonsultaatio

Kaipaatko piristystä huoneeseen uusilla tuoteideoilla tai kaipaatko apua huonekalujen sijoittelussa? Autamme mielellämme myös pienemmissä sisustuspulmissa. Mikäli kaipaat yhtenäistä punaista lankaa asuntoon, värineuvoja tai muuta pientä apua, ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen etänä tai paikanpäällä.

Sisustussuunnittelupalvelut

Yrityksille

Suunnittelemme myös tiloja yrityksille sekä esimerkiksi taloyhtiöiden yhteiskäyttötiloja. 

Asunto Espoo

Sisustussuunnittelupalvelut

3D-visualisointi

Haluatko nähdä kuinka upean näköisen tilastasi voisi saada ja päästä tutustumaan siihen jo ennen muutostöiden aloittamista? Tarvitsetko digitaalista stailausapua esimerkiksi myynnissä olevaan asuntoon?

Me luomme upeat 3D-visualisoinnit tilastasi varmistaaksemme, että se näyttää ja tuntuu vielä kauniimmalta kuin odotit. Asiakkaamme yllättyvät joka kerta kuinka lähellä 3D-havainnekuvat ovat lopullisia tiloja.

Teemme sisustushaaveesi näkyväksi!

Rivin_sisustussuunnittelu_Espoo_työhuoneen sisustus.jpg

Asunto Espoo

 
 
Rivin_sisustussuunnittelu_ruokailutilan_sisustu.jpg

VARAA ILMAINEN KARTOITUSKESKUSTELU

Mietityttääkö sinua vastaako tekemämme sisustussuunnitelma toiveitasi ja tyyliäsi ja tunnetko kotia enää omaksesi muutoksen jälkeen? Tai etkö löydä mieleistäsi palvelua? 

Varaa rohkeasti aika ilmaiseen jutteluhetkeen, niin kartoitetaan tilannettasi ja katsotaan, sopiiko joku palveluistamme sinulle.

Rivin - Sisustussuunnittelija Espoo
Rivin - Sisustussuunnittelua helsinki

MITÄ HYÖTYÄ ON SISUSTUSSUUNNITTELUSTA VERKOSSA?

  • Saat sisustussuunnitelman nopeimmillaan jo muutamassa viikossa.

  • Jokaisen sisustussuunnitelman mukana toimitetaan valmis ostoslista, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista.

PYYDÄ TARJOUS SISUSTUSSUUNNITTELUSTA

Joskus pelkkä sisustussuunnittelijan tekemä kalusteiden uudelleen sijoittelu, tai värikonsultaatio voi täysin muuttaa huoneen ilmeen. Sisustussuunnittelun hinta määräytyy tarjouksen pohjalta kohteen mukaan.

Rivin - Sisustussuunnittelu Helsinki

MIKSI PALKATA SISUSTUSSUUNNITTELIJA?

1. Sinulla ei ole aikaa kodin sisustamiseen.

2. Sisustaminen ei vain ole sinun juttusi ja tyylien, sekä värien yhdistäminen on vaikeaa.

3. Sinulla on paljon vanhoja tavaroita, mutta haluaisit niiden lisäksi jotain uutta ilmettä.

4. Perheenjäsenillä on eroavat ajatukset kodin tyylistä ja kalusteista, eikä yhteistä säveltä löydy.

5. Haluaisit apua kalusteiden sijoitteluun.

6. Sinulla on koti myynnissä ja kaipaat ideoita stailaukseen tai haluat havainnollistaa, minkälaisen kodista voisi saada.

Ei hätää, autamme mielellämme! Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, samalla kun sisustussuunnittelija osaa yhdistää eri tyylit yhteen ja rakentaa niistä inspiroivan, viihtyisän ja sinun näköisesi kokonaisuuden. Kokonaisnäkemyksen lisäksi saat uusia ideoita sisutukseen. Ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä etenkin, jos monta sisustettavaa huonetta pitää saada nopeasti valmiiksi sovitussa aikataulussa.

Rivin - Sisustussuunnittelu Helsinki - Keittiösuunnittelu

Asunto Helsinki

TARVITSETKO APUA?

3D-visualisoinnissa

Koko asunnon sisustamisessa

Kalusteiden uudelleen sijoittelussa 

Värien yhdistelyssä

SISUSTUSSUUNNITTELUA PAIKASTA RIIPPUMATTA

Toimistomme sijaitsee Vantaalla, mutta teemme sisustus- ja pihasuunnittelua ympäri Suomen.