top of page

SISUSTUSSUUNNITTELU

Luomme sinulle sisustuksen, johon ihastut, joka kerta sinne palatessasi ♡

Rivin_Sisustussuunnittelu_Espoo_vaalea_koti (2)

Uskomme, että jokaisen sisustuksen tulisi olla uniikki ja viihtyisä. Sen pitäisi olla osa tarinaasi sekä heijastaa sinulle tärkeitä asioita.

Rivin_sisustussuunnittelu (20)

SISUSTUSSUUNNITELMA

Sisustussuunnittelu mukautuu täysin sisustustarpeisiisi sopivaksi ja luomme jokaiselle projektille omanlaisen kokonaisuuden. Halutessasi luomme tilastasi myös valokuvamaiset 3D-kuvat, joiden avulla pääset näkemään uuden tilasi jo ennakkoon.

KARTOITUSTAPAAMINEN

Mielestämme on tärkeää tutustua paremmin toisiimme ja muutoskohteeseen ennen yhteistyön aloittamista, jotta voit olla täysin varma, että olemme juuri oikeat tekijät projektiisi.

Teemme maksuttomia kartoitustapaamisia alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen sekä niiden lähialueilla. Mikäli kohteesi on kauempana, ota yhteyttä niin jutellaan lisää miten voisimme edetä.

Sisustussuunnittelu_Espoo_Rivin
Sisustussuunnitelma_Helsinki_rivitalo_makuuhuone_pieni_2

3D-VISUALISOINTI

Haluaisitko nähdä yhden tai useampia erilaisia vaihtoehtoja, miten sisustuksesi voisi toteuttaa? 

Valokuvamaisten 3D-visualisointien avulla voimme luoda sinulle vaihtoehtoja muutokselle, jolloin voit valita niistä sinun mielestäsi kauneimman.

SISUSTUSSUUNNITTELU VERKOSSA

Teemme sisustussuunnittelua myös etänä paikkakunnasta tai maasta riippumatta. Suunnitelma tehdään toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta ja se voi olla huoneen pienestä piristyksestä koko asunnon sisustussuunnitteluun. Tarvitsemme sinulta vain valokuvat tai videon tilasta sekä sen mittatiedot.

Olemme toteuttaneet etänä niin pieniä keittiömuutoksia kuin koko asunnon sisustussuunnitelmia 3D-kuvineen. Oli projektisi iso tai pieni, sen suunnittelu onnistuu myös helposti etänä.

rivin tekokukkakimppu silkkikukat (1)
Rivin_sisustussuunnittelu_Helsinki_Espoo_Vantaa

PYYDÄ TARJOUS SISUSTUSSUUNNITTELUSTA

Joskus pelkkä sisustussuunnittelijan tekemä kalusteiden uudelleen sijoittelu, tai värikonsultaatio voi täysin muuttaa huoneen ilmeen. Sisustussuunnittelun hinta määräytyy tarjouksen pohjalta kohteen mukaan.

Rivin Sisustus - Uusi eteisen kalustus
Rivin_sisustussuunnittelu_yksityiskohta_
Sisustussuunnittelu_Helsinki_Rivin_kohde_eteinen

TOIMINTA-ALUEEMME

Teemme sisustussuunnittelua alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen sekä niiden lähialueilla, mutta teemme mielellämme kanssasi yhteistyötä vaikka muutoskohde löytyisikin jostain muualta päin Suomea. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää.

Rivin_sisustussuunnittelu (14)

MIKSI PALKATA SISUSTUSSUUNNITTELIJA?

1. Sinulla ei ole aikaa kodin sisustamiseen.

2. Sisustaminen ei vain ole sinun juttusi ja tyylien, sekä värien yhdistäminen on vaikeaa.

3. Sinulla on paljon vanhoja tavaroita, mutta haluaisit niiden lisäksi tilaan uutta ilmettä.

4. Perheenjäsenillä on eroavat ajatukset kodin tyylistä ja kalusteista, eikä yhteistä säveltä löydy.

5. Haluaisit apua kalusteiden sijoitteluun.

6. Sinulla on koti myynnissä ja kaipaat ideoita stailaukseen tai haluat havainnollistaa, minkälaisen kodista voisi saada.

Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, samalla kun sisustussuunnittelija osaa yhdistää eri tyylit yhteen ja rakentaa niistä inspiroivan, viihtyisän ja sinun näköisesi kokonaisuuden. Kokonaisnäkemyksen lisäksi saat uusia ideoita sisutukseen. Ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä etenkin, jos monta sisustettavaa huonetta pitää saada nopeasti valmiiksi sovitussa aikataulussa.

bottom of page