Sisustussuunnittelu

Täydellinen sinulle, joka haluat uudistaa koko kodin tai yhden huoneen ilmeen yhtenäiseksi ja tyylisi mukaiseksi. Palvelu räätälöidään tarpeidesi mukaiseksi ja lopputuloksena on elämäntyyliisi ja budjettisi sopiva uniikki suunnitelma, jota voit lähteä itse toteuttamaan tai voimme auttaa sinua sen toteutuksessa aina huonekalujen tilauksesta niiden toimitukseen ja paikoilleen asetteluun asti.

Sisustussuunnittelun hinta alkaen 889 €

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi. Sisustussuunnitelma voi koostua esimerkiksi näistä osista:

Kohdekäynti ja tyylikartoitus

Käynti kohteessa, jossa mittaamme tilan, valokuvaamme sekä keräämme inspiraatiota. Lähetämme lisäksi linkin verkossa täytettävään ennakkotietokyselyyn, jossa kartoitamme tyylisi, toiveesi ja tarpeesi tilan suhteen. Teemme käyntejä pääkaupunkiseudulla sekä sen lähialueilla.

2

Mood Board ja väriehdotukset

Mood Boardin luominen sisältäen suunnitelman tuotteet (huonekalut, valaistus, tekstiilit ja muut sisustustuotteet) sekä väriehdotukset

3

Ostoslista suunnitelman tuotteista

Valmis ostoslista, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Halutessasi voimme myös huolehtia tuotteiden tilauksen, toimituksen ja paikoilleen asettelun puolestasi.

4

2D-pohjakuvan kalusteiden sijoittelusta

Kalusteet sijoitettuna 2D-pohjakuvaan sekä mahdollisia lisätietoja niihin liittyen.

5

3D-havainnekuvat tilasta

Luomme tilastasi laadukkaat 3D-havainnekuvat, joiden avulla pääset tutustumaan tilaan jo ennakkoon ja voit visualisoida miltä se tulee näyttämään.

6

Stailaus

Tarjoamme sisustussuunnittelun ostaneille kaupan päälle stailauksen suunniteltuun tilaan projektin valmistuttua.

Asiakkaan sanomaa

Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytettiin sisustussuunnittelua apuna. Lopputulos oli hyvin linjassa tyylivalintojeni kanssa ja suunnitelma ylitti odotukseni.

- Teemu

Rivin_sisustussuunnittelu_Espoo_työhuoneen sisustus_aulatila.jpg
Rivin_sisustussuunnittelu_makuuhuoneen sisustus_skandinaavinen makuuhuone.jpg
Kylpyhuone_Rivin.png

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen