top of page

SISUSTUSSUUNNITELMAN SISÄLTÖ

Mietitkö mitä sisustussuunnitelmasi voisi sisältää ja maksaa? Olemme koonneet alle esimerkkejä suunnitelman sisällöstä ja hinnoista.

Olohuone_vihersisustus_silkkkikasvit (5)

Koti on paikka, jossa on hyvä olla ja sinne on joka kerta ihana tulla. Suunnittelemme sinulle uniikin sisutuksen, joka on juuri sinun tyyliisi ja elämäntapaasi sopiva. Etsimme upeimmat kalusteet, silkkikasvit ja somisteet, joilla luomme kauniin, harmonisen sekä viihtyisän kokonaisuuden. Ennen kuin ryhdyt toteuttamaan sisustussuunnitelmaa, pääset tutustumaan uuteen kotiisi todenmukaisten 3D-havainnekuvien avulla. Valmiin sisustussuunnitelman voit toteuttaa itse tai jättää sen meidän huoleksemme aina huonekalujen tilauksesta niiden toimitukseen ja paikoilleen asetteluun asti.

SISUSTUSSUUNNITELMAN SISÄLTÖ

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi. Sisustussuunnitelma voi koostua esimerkiksi näistä osista:

Tyylikartoitus

Kartoitamme tyylisi, toiveesi ja tarpeesi lähettämällä linkin verkossa täytettävään ennakkotietokyselyyn. Kyselyn avulla pystymme tekemään suunnitelmasta juuri sinun näköisesi.

Kohdekäynti

Käynti kohteessa, jossa valokuvaamme sekä keskustelemme tarpeistanne sisustuksen suhteen. Teemme käyntejä pääkaupunkiseudulla sekä sen lähialueilla. Mikäli asut kauempana voimme sopia erikseen käynnistä paikan päällä.

Huonekortti

Sisältää suunnitelman, jossa ehdotukset pintamateriaaleista, irtokalusteista, valaistuksesta, väreistä, tekstiileistä, somisteista ja vihersisustuksesta.

Ostoslista

Ostoslistan avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Halutessasi voimme myös huolehtia tuotteiden tilauksen, toimituksen, kokoamisen sekä paikoilleen asettelun puolestasi.

Pohjapiirros

Huomioimme toiminnallisuudet ja maksimoimme käytettävissä olevan tilan sekä luomme niiden pohjalta olevan kalustesuunnitelman.

Todenmukaiset 3D-havainnekuvat

Halutessasi luomme tilastasi valokuvamaiset 3D-havainnekuvat, joiden avulla pääset tutustumaan tilaan jo ennakkoon niin, että pystyt visualisoimaan miltä se tulee näyttämään.

Rivin_sisustussuunnittelu_stailaus_olohuone_ruukku (3)
Sisustussuunnittelua yrityksille (1)
Rivin Sisustussuunnittelu - Vaalea koti-2
Sisustussuunnittelu_Espoo_Rivin (1)
Hinnat

Sisustussuunnittelun hintaesimerkit

Yhden tilan sisustussuunnittelu
alkaen 769 €

Koko kodin sisustussuunnittelu (esim. olohuone, makuu- ja lastenhuone)
alkaen 2 190 €

Voi sisältää esimerkiksi:​

  • Tilan pohjapiirros sisältäen kalusteiden sijoittelun

  • 3D-havainnekuvat

  • Irtokalusteet, valaistus, seinäpinnat ja tekstiilit

  • Ostoslistan

Sisustussuunnitelman pohjakuva_Rivin

Hinta riippu suunniteltavien tilojen määrästä ja koosta.

LUOMME TILASTASI VALOKUVAMAISET 3D-HAVAINNEKUVAT

Tutustu uuteen tilaasi jo ennen muutostöiden aloitusta, 3D-visualisoitujen kuvien avulla.

Rivin_Sisustussuunnitelma_Helsinki_rivitalo_ruokatila_UUSI
Rivin_Sisustussuunnitelma_Helsinki_rivitalo_ruokatila

Asiakkaamme sanomaa

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytettiin sisustussuunnittelua apuna. Lopputulos oli hyvin linjassa tyylivalintojeni kanssa, ja suunnitelma ylitti odotukseni.

Teemu

Rivin sisustussuunnittelu (5)
Rivin_Sisustussuunnittelu_Asunto_Espoo_ruokailutila
Kylpyhuone_Rivin

OLETKO VALMIS OTTAMAAN SEURAAVAN ASKELEEN?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen.

bottom of page