top of page

SISUSTUSSUUNNITTELU VERKOSSA

Suunnittelemme sisustuksesi myös etänä paikkakunnasta tai maasta riippumatta. Sisustussuunnitelma tehdään toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta, ja se voi olla huoneen pienestä piristyksestä täysivaltaiseen sisustuksen muutokseen. Saat suunnitelman mukana valmiin ostoslistan, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Sinun tulee toimittaa meille vain valokuvat tai video tilasta sekä sen mittatiedot.

Olemme toteuttaneet etänä niin pieniä keittiömuutoksia kuin koko asunnon kokonaisvaltaisia sisustussuunnitelmia 3D-kuvineen. Oli projektisi iso tai pieni, sen suunnittelu onnistuu myös helposti etänä.

Rivin sisustussuunnittelua verkossa

SISUSTUSSUUNNITELMAN SISÄLTÖ

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi.Sisustussuunnitelmasi voi koostua esimerkiksi näistä osista:

Tyylikartoitus

Kartoitamme tyylisi, toiveesi ja tarpeesi lähettämällä linkin verkossa täytettävään ennakkotietokyselyyn. Kyselyn avulla pystymme tekemään suunnitelmasta juuri sinun näköisesi. Mikäli sinulla on valmiina Pinterest ideataulu, voit liittää myös taulun linkin kyselyyn.

Huonekortti

Ehdotamme tilaasi sopivat kalusteet, valaisimet, tekstiilit, somisteet, ruukut ja kasvit sekä maalisävyt ja tapetit.

Ostoslista

Ostoslistan avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Halutessasi voimme myös huolehtia tuotteiden tilauksen, toimituksen, kokoamisen sekä paikoilleen asettelun puolestasi.

Pohjapiirros kalusteilla

Maksimoimme käytettävissä olevan tilan huomioiden tilan toiminnallisuudet ja luomme niiden pohjalta kalustesuunnitelman. Pohjapiirroksen avulla pystyt helposti asettelemaan kalusteet suunnitelluille paikoille.

3D-havainnekuvat uudistetusta tilastasi

Luomme valokuvamaiset 3D-havainnekuvat, joiden avulla voit tutustua tilaan jo ennakkoon ja pystyt visualisoimaan miltä se tulee näyttämään.

Rivin sisustussuunnittelu olohuone

MITÄ HYÖTYÄ ON SISUSTUSSUUNNITTELUSTA VERKOSSA?

  • Tiedät hinnan jo ennakkoon. Annamme kaikista etänä toteutettavista sisustussuunnitelmista tarjouksen, joten tiedät hinnan jo etukäteen.

  • Sisustussuunnittelu toteutetaan näppärästi etänä, joten teemme suunnittelua ympäri Suomen tai vaikka ulkomaille.

  • Saat sisustussuunnitelman nopeimmillaan jo muutamassa viikossa.

  • Jokaisen sisustussuunnitelman mukana toimitetaan valmis ostoslista, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista ja toteuttamaan uutta sisustustasi.

Rivin sisustussuunnittelu stailaus kohde
Sisustussuunnittelu verkossa kohde lastenhuone

Asiakkaan sanomaa

Olitte kyselyn pohjalta hyvin hahmottaneet toiveitamme, ja lomake toimi muutenkin helppona työkaluna välittää ajatuksia. Olen siis erittäin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseenne. Pääsemme suunnitelmalla hyvin eteenpäin.

Rivin_sisustussuunnittelu_Espoo_työhuoneen sisustus_aulatila
Rivin_sisustussuunnittelu_makuuhuoneen sisustus_skandinaavinen makuuhuone
Kylpyhuoneen 3D-havinnekuva

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen.

bottom of page