Sisustussuunnittelua verkossa

Teemme sisustussuunnittelua myös etänä paikkakunnasta tai maasta riippumatta. Suunnitelma tehdään toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta ja se voi olla huoneen pienestä piristyksestä täysivaltaiseen sisustuksen muutokseen. Saat suunnitelman mukana valmiin ostoslistan, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Sinun tulee toimittaa meille vain valokuvat tai video tilasta sekä sen mittatiedot.

Olemme toteuttaneet etänä niin pieniä keittiömuutoksia kuin koko asunnon kokonaisvaltaisia sisustussuunnitelmia 3D-kuvineen. Oli projektisi iso tai pieni, sen suunnittelu onnistuu myös helposti etänä.

Sisustussuunnittelu verkossa alkaen 649 €

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi. Sisustussuunnitelma voi koostua esimerkiksi näistä osista:

Ennakkotietokysely ja mittojen sekä kuvien toimittaminen

Lähetämme sinulle linkin tyyli- ja ennakkotietokyselyymme, jonka loppuun voit liittää kuvia tai videon tilastasi sekä sen mittatiedot. Mikäli sinulla on valmiina Pinterest ideataulu, voit liittää myös taulun linkin kyselyyn.

2

Mood Board ja väriehdotukset

Mood Boardin luominen sisältäen suunnitelman tuotteet (huonekalut, valaistus, tekstiilit ja muut sisustustuotteet) sekä väriehdotukset

3

Ostoslista suunnitelman tuotteista

Valmis ostoslista, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. 

4

2D-pohjakuvan kalusteiden sijoittelusta

Kalusteet sijoitettuna 2D-pohjakuvaan sekä mahdollisia lisätietoja niihin liittyen.

5

3D-havainnekuvat tilasta

Luomme tilastasi laadukkaat 3D-havainnekuvat, joiden avulla voit tutustua tilaan jo ennakkoon ja voit visualisoida miltä se tulee näyttämään.

6

Stailaus

Tarjoamme sisustussuunnittelun ostaneille kaupan päälle stailauksen suunniteltuun tilaan projektin valmistuttua.

Asiakkaan sanomaa

Olitte kyselyn pohjalta hyvin hahmottaneet toiveitamme ja lomake toimi muutenkin helppona työkaluna välittää ajatuksia. Olen siis erittäin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseenne. Pääsemme suunnitelmalla hyvin eteenpäin.

- Salla

Rivin_sisustussuunnittelu_Espoo_työhuoneen sisustus_aulatila.jpg
Rivin_sisustussuunnittelu_makuuhuoneen sisustus_skandinaavinen makuuhuone.jpg
Kylpyhuone_Rivin.png

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen