3D-visualisointi

Mietitkö minkälaiselta kalusteet ja värimaailma tulee näyttämään ennen kuin sitoudut muutokseen? Tarvitsetko virtuaalistailausta esimerkiksi myynnissä olevaan asuntoon?

Me luomme upeat 3D-visualisoinnit tilastasi varmistaaksemme, että se näyttää ja tuntuu vielä kauniimmalta kuin odotit. Asiakkaamme yllättyvät joka kerta kuinka lähellä 3D-visualisoidut havainnekuvat ovat toteutuneita tiloja.

3D-visualisoinnin hinnat alkaen 489 €

Kenelle se sopii?

Yksityisasiakkaille, kiinteistövälittäjille, suunnittelijoille ja yrityksille tarjottava 3D-visualisointi sopii sinulle, joilta löytyy valmiit pohjapiirrokset ja ehkä sisustus on jo valmiiksi mietitty tai tarvitset siinä meidän apua. 3D-visualisoinnin avulla varmistat, että tilasta tulee täydellinen ennen rakennustöiden aloittamista. Se on harppaus pohjapiirroksesta valmiiseen tilaan, ja voi olla pelottavaa sitoutua rakentamiseen tietämättä, miltä tila tulee näyttämään todellisuudessa. Tässä 3D-visualisointipalvelumme tulee käyttöön! Fotorealistisen 3D-visualisoinnin avulla voit nähdä, miltä asettelusi ja materiaalivalintasi todella näyttävät.

Stailaamme virtuaalisesti myös esimerkiksi myytäviä asuntoja tai liiketiloja. Ostajan on usein vaikea kuvitella miltä tila voisi näyttää ja mitä sinne mahtuu, jolloin kalustetut 3D-havainnekuvien avulla voidaan helposti visualisoida tilan potentiaali.

2

Miten se toimii?

Sinun tarvitsee vain toimittaa meille rakentajaltasi tai suunnittelijaltasi pohjapiirrokset sekä halutessasi valitsemasi materiaalit, kalusteet ja laitteet, niin toimitamme 3D-avainnekuvat tilastasi.

 

Onko sinulla useita vaihtoehtoja, jotka haluat visualisoida? Sinä toimitat tiedot ja luomme vaihtoehdoistasi 3D-visualisoinnit.

Asiakkaan sanomaa

Kiva oli katsoa 3D kuvana myös, kiitos! Se antaa hyvän käsityksen ja aidon tunteen, että se on todella tehtävissä. 

Loistavia ideoita, joita ei minulle koskaan olisi tullut mieleen.

- Anita

Rivin_sisustussuunnittelu_Espoo_työhuoneen sisustus_aulasta2.jpg
Rivin_sisustussuunnittelu_Helsinki_keittiön muutos_olohuoneesta.jpg
Rivin_3D-visualisointi_3Dmallinnus_kylpyhuone.png

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen