top of page

3D-visualisointi

Mietitkö minkälaiselta sisustussuunnitelman kalusteet ja värimaailma tulee näyttämään tilassa ennen kuin sitoudut muutokseen? Tarvitsetko virtuaalistailausta esimerkiksi myynnissä olevaan asuntoon?

Me luomme upeat valokuvamaiset 3D-visualisoinnit tilastasi varmistaaksemme, että se näyttää ja tuntuu vielä kauniimmalta kuin odotit. Asiakkaamme yllättyvät joka kerta kuinka lähellä 3D-havainnekuvat ovat lopullisia tiloja.

Teemme sisustushaaveesi näkyväksi!

Olohuone_Japandi_sisustus.jpg

Kenelle se sopii?

Yksityisasiakkaille, kiinteistövälittäjille, suunnittelijoille ja yrityksille tarjottava 3D-visualisointi sopii sinulle, jolta löytyy valmiit pohjapiirrokset, ehkä sisustus on jo valmiiksi mietitty tai tarvitset siinä meidän apua. 3D-visualisoinnin avulla varmistat, että tilasta tulee täydellinen ennen rakennustöiden aloittamista. Voi olla pelottavaa sitoutua rakentamiseen tietämättä, miltä tila tulee näyttämään todellisuudessa. Tässä 3D-visualisointipalvelumme tulee käyttöön! Valokuvamaisten 3D-visualisoinnin avulla voit nähdä, miltä kalusteet ja materiaalivalintasi todella näyttävät. Se on harppaus pohjapiirroksesta valmiiseen tilaan.

Stailaamme virtuaalisesti myös esimerkiksi myytäviä asuntoja tai liiketiloja. Ostajan on usein vaikea kuvitella, miltä tila voisi näyttää ja mitä sinne mahtuu, jolloin kalustetut 3D-havainnekuvien avulla voidaan helposti visualisoida tilan potentiaali.

Miten se toimii?

Sinun tarvitsee vain toimittaa meille pohjapiirrokset sekä halutessasi valitsemasi materiaalit, kalusteet ja laitteet, niin luomme 3D-havainnekuvat tilastasi.

 

Onko sinulla useita vaihtoehtoja, jotka haluat visualisoida? Sinä toimitat tiedot ja luomme vaihtoehdoistasi 3D-visualisoinnit.

Rivin_pihasuunnittelu_terassisuunnittelu_katso terassilla.jpg

Asiakkaan sanomaa

Kiva oli katsoa 3D kuvana myös, kiitos! Se antaa hyvän käsityksen ja aidon tunteen, että se on todella tehtävissä. 

Loistavia ideoita, joita ei minulle koskaan olisi tullut mieleen.

- Anita

Rivin_sisustussuunnittelu_Espoo_työhuoneen sisustus_aulasta2.jpg
Rivin_sisustussuunnittelu_Helsinki_keittiön muutos_olohuoneesta.jpg
Rivin_3D-visualisointi_3Dmallinnus_kylpyhuone.png

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen

Rivin_pihasuunnittelu_terassisuunnittelu_mökki.jpg
bottom of page