Pihasuunnittelu verkossa

Teemme pihasuunnittelua myös etänä paikkakunnasta riippumatta. Suunnitelma tehdään tyylisi ja tarpeidesi pohjalta ja se voi olla pienen piha-alueen muutoksesta omakotitalon pihasuunnitelmaan. Saat suunnitelman mukana valmiin ostoslistan, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Sinun tarvitsee toimittaa meille vain valokuvat tai video pihasta sekä sen mittatiedot.

Pihasuunnittelu verkossa alkaen 887 €

Rivin_Pihasuunnittelu_Espoo.jpg

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi. Pihasuunnitelmasi voi koostua esimerkiksi näistä osista:

Ennakkotietokysely ja mittojen sekä kuvien toimittaminen

Lähetämme sinulle linkin tyyli- ja ennakkotietokyselyymme, jonka loppuun voit liittää kuvia tai videon piha-alueestasi sekä sen mittatiedot. Mikäli sinulla on valmiina Pinterest ideataulu, voit liittää myös sen linkin kyselyn yhteydessä.

Mood Board ja väriehdotukset

Luomme tyyliisi mukaisen Mood Boardin, joka sisältää suunnitelman tuotteita (huonekalut, valaistus, kasvit, ruukut) sekä väriehdotukset.

Ostoslista suunnitelman tuotteista

Kokoamme kaikki tuotteet sinulle valmiiksi ostoslistaksi, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista.

Pohjapiirros

Pihan pohjapiirrokseen on merkitty sen eri toiminnot, kuten oleskelualueet, kulkuväylät ja leikkialueet sekä valaistus, kalusteet, terassi, kasvit ja ruukut.

Valokuvamaiset 3D-havainnekuvat uudistetusta pihastasi

Luomme puutarhastasi todenomaiset 3D-havainnekuvat, joiden avulla pääset tutustumaan siihen jo ennakkoon ja voit visualisoida miltä se tulee näyttämään.

Stailaus

Mikäli tilaat osan piha-/terassisuunnitelman tuotteista meidän kauttamme, tarjoamme kaupan päälle niiden tuotteiden ja somisteiden stailauksen projektin valmistuttua (koskee kalusteiden ja ruukkujen asettelua, vain pääkaupunkiseudulla).

Asiakkaiden sanomaaa

Olet keksinyt juttuja, joita itselle ei olisi tullut ikinä mieleenkään. Kivaa!

- Terhi

Rivin_sisustussuunnittelu_pihasuunnittelu_verkossa (2).jpg
IMG-20210822-WA0005.jpg
Shared from Lightroom mobile (5).jpg

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen