Pihasuunnittelu verkossa

Teemme pihasuunnittelua myös etänä paikkakunnasta riippumatta. Suunnitelma tehdään tyylisi ja tarpeidesi pohjalta ja se voi olla pienen piha-alueen muutoksesta omakotitalon pihasuunnitelmaan. Saat suunnitelman mukana valmiin ostoslistan, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. Asiakkaan tulee itse toimittaa meille valokuvat tai video pihasta sekä sen mittatiedot.

Olemme toteuttaneet etänä niin pieniä 20 m² piha-alueita kuin yli 100 m² omakotitalopihoja 3D-kuvineen. Oli projektisi iso tai pieni, sen suunnittelu onnistuu myös helposti etänä.

Pihasuunnittelu verkossa alkaen 749 €

Jokainen projekti on erilainen, siksi räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi. Pihasuunnitelma voi koostua esimerkiksi näistä osista:

Ennakkotietokysely ja mittojen sekä kuvien toimittaminen

Lähetämme sinulle linkin tyyli- ja ennakkotietokyselyymme, jonka loppuun voit liittää kuvia tai videon piha-alueestasi sekä sen mittatiedot. Mikäli sinulla on valmiina Pinterest ideataulu, voit liittää myös taulun linkin kyselyyn.

2

Mood Board ja väriehdotukset

Mood Boardin luominen sisältäen suunnitelman tuotteita (huonekalut, valaistus, kasvit, ruukut) sekä väriehdotukset.

3

Ostoslista suunnitelman tuotteista

Valmis ostoslista, jonka avulla pääset tilaamaan tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupoista. 

4

2D-pohjakuvan kalusteiden sijoittelusta

2D-pohjakuvaan on merkitty esimerkiksi alueen kasvillisuus, kulkureitit, kalusteet ja valaistus. Pohjakuva voi myös sisältää sovittaessa tarkat mittatiedot.

5

3D-havainnekuvat pihasta

Luomme pihastasi laadukkaat 3D-havainnekuvat, joiden avulla pääset tutustumaan siihen jo ennakkoon ja voit visualisoida miltä se tulee näyttämään.

6

Stailaus

Tarjoamme pihasuunnittelu ostaneille kaupan päälle stailauksen suunniteltuun pihaan projektin valmistuttua (koskee kalusteiden ja ruukkujen asettelua).

Asiakkaiden sanomaaa

Olet keksinyt juttuja, joita itselle ei olisi tullut ikinä mieleenkään. Kivaa!

- Terhi

Rivin_sisustussuunnittelu_Espoo_työhuoneen sisustus_aulatila.jpg
Rivin_sisustussuunnittelu_makuuhuoneen sisustus_skandinaavinen makuuhuone.jpg
Kylpyhuone_Rivin.png

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Täytä lyhyt yhteydenottolomakkeemme ja sovitaan tapaaminen