top of page

Sisustusinspiraatiota vuoden täydeltä

Ihanan inspiroiva, kiireinen ja luova vuosi 2022 suorastaan hurahti ohi. Vaikka vähän hirvittikin me kaksi, luovaa naista aloimme maaliskuun alussa kokopäiväisiksi yrittäjiksi jättäen turvallisen palkkatyön, koska aika tuntui vihdoin oikealta lähteä tekemään meidän rakastamaamme työtä, jossa saamme luoda ihania sisustuksia ja pihoja. Lähde inspiroitumaan meidän viime vuoden projekteihin.

Rivin-Sisustus-suunnittelu-terassin-sisustus

Nyt, kun vihdoin meillä oli aikaa uppoutua täysin sisustussuunnittelun ja pihasuunnittelun asiakasprojekteihin sekä Rivinin kehittämiseen, tuli töitä tehtyäkin välillä aamun tunneille asti, onneksi tosin harvemmin näin :). Vuoden aikana ehdimme suunnitella erilaisia kotien sisustuksia, pihoja, pergoloita, terasseja sekä sisutuksia ja kasveja ruukkuinen lasitetuille ja avoterasseille, alla joitain kuvia niistä. Jos kiinnostuit, niin meidän referenssit sivulta löydät vielä lisää kuvia ja joistain projekteista pääset kurkistamaan niiden alkutilanteeseenkin. Kaikkia emme vielä ole ehtineet lisäämään.Rivin-Piha-suunnittelu-terassin-uunnittelu-3D

Loimme melkein kaikista näistä projekteista valokuvamaiset 3D-havinnekuvat, joiden avulla asiakkaat pääsivät astumaan sisälle uuteen sisä- tai ulkotilaansa jo ennen kuin yhtäkään muutosta oli fyysisesti vielä tehty. Havainnekuvien avulla voit visualisoida täysin miltä muutos tulee näyttämään jolloin tiedät tarkasti myös mitä odottaa.


Rivin-Sisustus-suunnittelu-sisustus-3D
Rivin-Piha-suunnittelu-puutarha-suunnitelma-3D
Rivin-Sisustus-suunnittelu-työhuoneen-sisustus-3D

Tyylit ovat vaihdelleet boho ja skandinaavisesta sisustuksesta japanilaiseen puutarhaan ja kasvejakin on istutettu silkkisiä ja aitoja.

Rivin-Sisustus-suunnittelu-kerhohuoneen-sisustus

Kodin sisustamisessa tunnelma luodaan oikeastaan vasta lopuksi, stailaamalla. Eikä tällä kertaa tarkoiteta myyntistailaamista vaan viimeistelyllä ja kauniiden koriste-esineiden, valaisimien, tekstiilien, viherkasvien valinnalla ja esille asettelulla. On ollut kiva päästä viimeistelemään kohteet myös lopulliseen ilmeeseensä, jolloin asiakkaan ei ole tarvinnut kuin avata ulko-ovi ja astua sisään uuteen sisustettuun kotiinsa ♡.


Rivin-Sisustus-suunnittelu-upeat-korkeat-ruukut

Suunnitteluprojektien lisäksi perustimme verkkokaupan meidän suosikki sisustustuotteille, kehitimme verkkosivuja, uudistimme brändi-ilmeen, osallistuimme näytteilleasettajiksi messuille, matkustimme ulkomailla sisustusmessuilla ja inspiroitumassa sekä solmimme sopimuksia suoraan kalustetoimittajien kanssa ja blogiinkin ehti kertyä 64 postausta, vähintään siis yksi postaus joka viikko.


Rivin-Puutarha-suunnittelu-Monet-puutarha-inspiroi
Rivin-Sisustus-suunnittelu-joulu-asetelmia
Rivin-Piha-suunnittelu-Versailles-inspiroi
Rivin-Sisustus-suunnittelu-upeat-ruukut

Ja koska me molemmat pidetään käsillä tekemisestä; kesällä aika menee puutarhaa laittaessa ja talvella sisätiloja pintaremontoimassa sekä villapaitoja neuloessa, olemme molemmat ehtineet tehdä yhtä sun toista vapaa-ajalla.


Ihanaa viikonloppua,


Sanja ja Sirpa
Comments


bottom of page