top of page

Vuokraamalla edulliset ja ekologiset silkkikukat

Rakkaus kukkien asetteluun ja kimppujen tekemiseen on ollut meillä molemmilla aina: siinä voi päästää luovuutensa täyteen laukkaan ja silkkikukkien myötä asetelmien teosta on tullut vielä paljon ihanampaa 🤩. Tekokukkien valikoima on runsas, kukkia on saatavilla vuoden ympäri, sisälle sekä ulos ja koko ajan tulee lisää uusia, erilaisia lajikkeita.


Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikukat juhlistavat kattauksen

Rivin Sisustussuunnittelu - Kata silkkikukilla

Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikukat tuovat herkkyyttä kattaukseen

Kukkia ei tarvitse välttämättä ostaa itse, vaan vuokraamalla saat näyttäviä, edullisia kukkasomisteita, jotka voidaan stailata sisutukseen sopiviksi. Elävät kukat ovat ihanan ainutkertaisia, mutta myös lakastuvat nopeasti. Silkkikukkien vuokraus ja kierrätettävyys tekee niistä edullisempia kuin elävät kukat, jolloin samalla panostuksella kuin eläviin kukkiin saa paljon enemmän ja näyttävämpiä asetelmia.


Pöytä koreaksi silkkikukilla

Silkkikukilla on iso vaikutus sisustukseen tuoden viihtyisyyttä ja väriä kotiin sekä työpaikoille mutta niistä on myös tullut yhä suositumpia erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa, joissa pöytien ääressä vietetään iltaa, jolloin kukka-asetelmilla ja koristelulla on suuri merkitys. Olemme myös tehneet asetelmia illan istujaisiin ystävien kanssa sekä ristiäisiin, eli silkkikukat toimivat missä tilaisuudessa vain. Silkkikukka-asetelmien vuokrahinnat alkavat usein noin. 15 € eli se on myös hyvin edullinen vaihtoehto.


Koska jokainen tapahtuma on erilainen, kustomoimme kaikki vuokrattavat asetelmat ja luomme uniikit, toiveidesi mukaiset asetelmat aina häistä ristiäisiin. Kukat on kiva värittää tai muuten yhdistää tilan sisutukseen, tapahtuman teemaan, morsiamen ja sulhasen käyttämiin sävyihin tai vaikka morsiuskimppuun. Lautasliinojen koristeet tai paikkamerkinnät puolestaan sovitetaan käytettyihin kukkakoristeisiin.


Rivin Sisustussuunnittelu - Väriä kattaukseen silkkikukilla

Rivin Sisustussuunnittelu - Koristele lautasliina silkkikukilla

Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikukat juhlistavat kattauksen

Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikukat kattauksessa

Silkkikukilla enemmän iloa ja väriä tapahtumiin

Silkkikukat ovat mahdollistuttaneet koristelun, joka aiemmin olisi tuntunut mahdottomalta, maksanut aivan valtavasti ja tuntunut kukkien tuhlaukselta. Esimerkiksi kukkakaari morsiusparin pöydän takana tai valokuvaseinät ovat kivoja lisiä tuoden iloa ja väriä juhliin.


Usein alkukesästä, kun juhlitaan uusia ylioppilaita tai muita valmistujaisia, olisi kiva järjestää juhlat puutarhassa, mutta puutarhan kukat saattavat olla vielä vasta tuloillaan. Myös silloin tekokukat, -kasvit,

-seinät ja -kaaret ovat oiva ratkaisu tuoden upeaa ilmettä ja vehreyttä pihalle, terassille tai lasitetulle parvekkeelle. Lue täältä lisää kuinka viime keväänä sisustimme kaupunkiterassin silkkikasveilla.


Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikukista tehty vihkikaari

Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikukkapuu

Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikukkakoriste seinälle

Rivin Sisustussuunnittelu - Valokuvaseinä silkkikukista juhliin

Ikiaikainen muisto, hääkimput, vieheet ja käsikorut

Häät ovat ikimuistoiset ja moni haluaisi säilyttää hääkimppunsa. Elävän kukkakimpun käsittely on mahdollista, ja se säilyy hyvänä parista vuodesta muutamaan vuoteen. Toinen vaihtoehto on jo heti alkuunsa valita yhteensopivat morsiuskimppu, vieheet ja käsikorut silkkikukista, jotka voi joko ostaa itselleen tai vuokrata. Pinterestistä löytyy hyviä ideoita kimppujen tyyliin ja niissä käytettäviin kukkiin. Ideoiden ja halutun värityksen pohjalta voidaan kustomoida samantyylinen kimppu. Koska ruusut symboloivat rakkautta, ne ovat meilläkin olleet suuressa suosiossa.


Rivin Sisustussuunnittelu - Morsiuskimppu silkkikukista

Rivin Sisustussuunnittelu - Morsiuskimppu silkkikukista

Rivin Sisustussuunnittelu - Viehe silkkikukista

Rivin Sisustussuunnittelu - Morsiuskimppu silkkikukista, ruusut suosittuja

Kierrätettävät silkkikukat ja -kasvit ovat kestävä valinta

Leikkokukat, kasvatetaan yleensä kasvihuoneissa ja suihkutetaan kasvinsuojelumyrkyillä: Sen jälkeen ne tuodaan rekoilla Euroopasta tai lennätetään Afrikasta kauppojen hyllyille, ja kun ne vihdoin pääsevät uuteen kotiin, lakastuvat ne usein parissa viikossa. Pitkäikäisistä, aidonnäköisistä silkkikukista ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa epäekologisuudesta, koska uusiokäytettävinä niitä voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen.


Rivin Sisustussuunnittelu - Pöytäkoristeet silkkikukista

Rivin Sisustussuunnittelu - Upeat koristeet silkkikukista

Rivin Sisustussuunnittelu - Vuokraa silkkikukkakoristeet

Mikäli haluat kestävät ja näyttävät asetelmat, jotka ovat lisäksi edullisia, kannattaa miettiä sopisiko silkkikukkien vuokraus sinulle. Teemme jokaisen vuokrattavan asetelman käsityönä, niin että se on toiveidesi mukaisesti tehty.


Sanja & Sirpa

Comments


bottom of page