top of page

Väriä ja tunnelmaa terassille sisustustauluilla

Joka vuosi tuntuu, että kesä ei meinaa millään tulla ja harmaus alkaa jo nopeasti kyllästyttää. Vaikka kukkia on alkanut jo tulla kauppoihin, ei moni niistä kestä vielä yöpakkasia, joten väriä pitää yrittää saada pihalle toisilla keinoilla. Kauniit taiteilijoiden suunnittelemat sisustustaulut ovat oiva keino saada väriä, kotoisuutta ja näkösuojaa ulos.


Unelmanamme on ollut laajentaa verkkokauppaamme sisustus- ja pihasuunnittelupalveluiden lisäksi myös sisustustuotteisiin. Julkaisimme vihdoin viime viikonloppuna Virittäydy Vapaalle messuilla verkkokauppamme ensimmäiset tuotteet, säänkestävät sisustustaulut, joita on nyt siis saatavana verkkokaupastamme. Yksi sisustustauluista tulee olemaan esillä myös Turun Rakenna ja Sisusta -messuilla 13-15 toukokuuta.


Meille on tärkeää, että verkkokaupan tuotteet ovat sellaisia, joita haluamme myös itse käyttää ja siksi aina testaamme tuotteet ennen kuin laitamme niitä myyntiin. Sisustustaulujen näytekappaleet oli ehditty tilata jo kuukausia sitten ja eilen pidimme kuvauspäivän niille. Jotta saisitte ideoita miten sisustustauluja voi käyttää terassilla tai parvekkeella, loimme jokaisen taulun ympärille siihen sopivan somistuksen. Oli kiva huomata miten niiden avulla saa helposti väriä terassille erityisesti nyt, kun kevät tekee hitaasti tuloaan ja puutarha on vielä muuten aika harmaa.

Aloitimme trooppista tunnelmaa huokuvasta Roar -sisustustaulusta, jonka iloisiin, kirkkaisiin väreihin yhdistimme samaa sävyä olevat tyynyt ja kynttilät. Taulun monivärisyydestä oli helppo napata muutama pääväri, joita toistimme eri somisteissa. Koristetyynyjäkään ei tarvinnut lähtemään ostamaan kaupasta, vaan kaapista löytyi juuri sopivan väriset. Näiden tyynyjen koristepäälliset Sirpa kutoi viime keväänä, kun kaipasi terassille keltaista energiaa.


Seuraavaksi vuorossa oli Forest Flower -sisustustaulu, joka itse asiassa löytyy myös Sanjan olohuoneesta. Se on ollut yksi suosituimmista tauluista, ja etenkin messuilla se sai paljon ihastusta. Taulun pariksi sopii erittäin hyvin kulta, musta ja harmaa sekä tietenkin vihreän eri sävyt. Asettelimme sisustustaulun naapurien suuntaan olevaan seinäkkeeseen ja huomasimme, että sillä saa myös helposti lisää yksityisyyttä terassille.


Laws of Motion taulussa on jotain todella tunnelmallista. Olimme aluksi ajatellut, että siinä on vähän merellistä tunnelmaa, ja se sopisi hyvin esim. mökkiterassille, mutta kun asetimme sen katetulle terassille, sopi se sinne täydellisesti. Tummansininen matto korostaa vielä taulun sinisiä sävyjä, ja beiget huonekalut, keltaiset narsissit sekä valkoiset hortensiat tuovat tasapainoa kokonaisuuteen.


Kasvavana trendinä on laajentaa oleskelutilat ulos terassille tai parvekkeelle. Tämä on helppo toteuttaa säänkestävillä sisustustauluilla, matoilla ja tyynyillä, jotka tuovat heti kotoisaa ja lämpöistä tunnelmaa.


Lisää sisustustaulu malleja löytyy verkkokaupastamme, käy tutustutummassa!


Inspiroivaa vappua kaikille!


Sanja ja Sirpa

Comments


bottom of page