• Sanja

Eteisen stailaus

Sain muutama viikko sitten kunnon energiabuustin ja ehdin yhden päivän aikana maalaamaan olohuoneen seinät, viimeistellä makuuhuoneen seinän ja tapetoida eteisen seinän.

Alun perin eteisessä oli valkoiset seinät ja kellertävänruskea laattalattia. Saimme mieheni vanhempien kylpyhuoneremontista ylijääneitä laattoja, ja ne sopivat täydellisesti väriltään meidän eteisen/keittiön vinyylilattian kanssa. Päädyin käyttämään laatat meidän pikkueteiseen, johon ne riittivät juuri ja juuri. Olen laatoittanut aikaisemman asunnon lattiaa remontoinnin yhteydessä, joten itse työ oli aika helppoa ja nopeaa. Siinä taisi kulua yksi arki-ilta.


Laatoittamisen jälkeen tila oli edelleenkin minun makuuni vähän mitäänsanomaton. Vanhan asunnon remontista oli jäänyt muutamaa erilaista tapettia yli ja mietin, tulisiko seinään pieniä amsterdamilaisia taloja muistuttamaan Hollannista vai ylellinen vihreäkultainen tapetti.Meillä on kotona jo paljon mustan ja valkoisen yhdistelmää, joten päädyin vihreäkultaiseen tapettiin tuomaan vähän väriä ja luksusta pieneen eteistilaan. Tapetti oli onneksi aika helppo kiinnittää (välillä olen nimittäin tapellut niiden kanssa pidempääkin), joten sain tällä kertaa projektin nopeasti valmiiksi.Muutos raikasti pikkueteisen ilmeen, mutta ei maksanut oikeastaan mitään, koska kaikki materiaalit olivat jo valmiiksi ennestään. Eteinen on ensimmäinen asia, jonka vieras näkee sisään astuessaan, joten siihen kannattaa panostaa. Aina sen ei tarvitse tarkoittaa suurta rahallista panostusta 😉


Ihanaa, aurinkoista viikonloppua!


Sanja

0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki