top of page

Garden Lifestyle on nyt Rivin ja 6. vuosi menossa

On juhlan aika, Garden Lifestyle + Home -blogilla alkaa kuudes vuosi - kiitos kaikille lukijoillemme!


Vuosien varrella on tapahtunut paljon; puutarha laajeni sisustukseen, opintoja saatiin päätökseen ja viimeisimpänä blogi on kasvanut Piha- ja Sisustussuunnitteluyritykseksi. Talvi on ollut kiireinen ja siksi myös blogin kirjoittelu on viime aikoina jäänyt pitkäksi venyneelle tauolle. Tarkoitus on kuitenkin jatkaa kirjoittelua - ei tosin ehkä yhtä usein kuin aiemmin 😊


Tässä vähän yhteen koontia blogin vaiheista ja listauksia suosituimmista postauksista.


Rivin Interior ja Garden - juhlan aika

Kaikki alkoi vuonna 2017

Aloitimme blogin kirjoittamisen keväällä 2017 nimellä Garden Lifestyle, koska halusimme koota muistiin kuvia matkoilta, inspiraatiota Hollannista ja jakaa DIY sekä muita pihavinkkejä. Jos, et vielä tuntenut meitä niin blogin taustalla olemme siis me, kaksi tekevää naista, Sanja ja Sirpa🙋‍♀️, tervetuloa seurailemaan blogia! Meidät löytää myös instasta @rivin_interior_garden ja facesta @rivininteriorgarden, jaamme instassa säännöllisesti vinkkejä sisustukseen ja pihalle sekä tuotevinkkejä puhtaasti meidän lempituotteilla, ilman kaupallisia sitoumuksia.


Tosiaan kuudessa vuodessa ehtii tapahtua paljon, ja postauksiakin kertynyt jo huimat yli 200 kappaletta. Matkan varrella Sanjalle on tullut koira, syntynyt tytär ja asuntokin (ja piha, missä puuhastella) on vaihtunut jo muutaman kerran. Sirpa on pysynyt turvallisesti samassa osoitteessa, mutta kodin sisätilat ja pihan eri alueet ovat olleet muutoksen kourissa vuosittain. Lisäksi suvun mökki on saanut uutta ilmettä, ja siellä projektit jatkuvat tänäkin vuonna.


Blogin nimi Garden Lifestyle muuttui vuonna 2020 Garden Lifestyle + Home -blogiksi. Huomasimme, että erityisesti talvisin postasimme sisustuksesta sekä viherkasveista, ja onhan terassi olohuoneen jatke sekä vihersisustus osa sisustusta. Halusimme näin tuoda jatkumoa sisä- ja ulkotilojen välille. Välissä Sanja valmistui myös sisustussuunnittelijaksi, joten blogin laajentaminen sisustukseen oli luonnollinen jatkumo.


Rivin Sisustussuunnittelu ja vihersisustus

Rivin piha- ja sisustussuunnittelu syntyi vuonna 2020

Blogi on myöskin antanut meille mahdollisuuden testailla meidän unelmaamme perustaa oma yritys, joka yhdistää sisustus- ja pihasuunnittelun. Oli helpompi lähteä kirjoittamaan blogia, kuin hypätä heti yrittäjäksi ja olemmekin vuosien aikana keränneet kokemusta, ideoita, rohkeutta ja makustelleet sopivia tuotteita (tämä prosessi on tosin meillä jatkuvaa 😄) yritystä varten. Huomasimme myös selkeän ongelman piha- ja sisustussuunnittelualalla. Usein piha- ja sisustussuunnittelu perustuu tuntihintaan, jolloin asiakkaan on vaikea arvioida suunnittelun lopullista hintaa, siksi halusimme tarjota etäsuunnittelua ja selkeästi hinnoiteltuja suunnittelupaketteja, Perustimme sisustus- ja pihasuunnittelu yrityksen Rivin Oy:n, josta voi ostaa suunnittelua myös pienempiin yhden huoneen/tai yhden piha-alueen projekteihin. Julkaisimme viime syksynä ensimmäiset valmiiksi hinnoitellut piha- ja sisustussuunnittelu -palvelut verkkokauppaamme.


Syksyllä, verkkokaupan julkistamisen yhteydessä oli myös tehtävä kivulias päätös ja laitettava Garden Lifestyle + Home -blogi hetkeksi tauolle, niin että pystyimme käyttämään senkin ajan suunnitteluun ja yrityksemme kehittämiseen.


Rivin Pihasuunnittelu - etupihan muutos

Luetuimmat blogipostaukset

Nostalgisissa tunnelmissa selailimme analytiikasta, mitä postauksia olette lukeneet eniten viimeisen viiden vuoden aikana ja tässä viisi niistä:


Viisi alkukevään luetuinta postaustamme

Vaikka blogi on ollut syksyn tauolla, on lukijoita kuitenkin riittänyt blogissa päivittäin ja tässä tämän vuoden viisi kiinnostavinta aihetta:


Rivin Pihasuunnittelu - viihtyisä terassi


Tänä keväänä jatkamme taas blogia "normaalisti" ehkä vähän harvemmin kuin aiemmin, ja myös sisustukseen liittyvä sisältöä tulee olemaan aiempaa enemmän, mutta edelleen pääasiassa vinkkien ja ideoiden muodossa.


Olitpa sitten mistä päin tahansa Suomea ja toivoisit meiltä apua piha- tai sisustussuunnitteluun, niin käy kurkkaamassa meidän valmiiksi hinnoitellut suunnittelupakettivaihtoehdot verkkokaupastamme - tehdään sinun haaveistasi näkyviä :)


Mukavaa viikonloppua,


Sanja & Sirpa

Comments


bottom of page