top of page

Vuosi 2023, sisustus- & pihainspiraatiota

Ihanan innostava vuosi 2023 oli superkiireinen alusta loppuun asti. Sisustimme koteja, mökkejä, yritysten tiloja, isoja lasitettuja parvekkeita, terasseja sekä loimme pihasuunnitelmia ja viherseiniä. Pitkästyä ei ainakaan ehtinyt, kun työt vaihtelivat sisustussuunnittelusta 3D-kuvien luomiseen, kalusteiden, silkkikukkien, -kasvien ja ruukkujen tilauksesta niiden kuljetuksen järjestelyyn ja hankintaan, tilojen somistamiseen sekä silkkikasviruukkujen ja -kukkaseinien rakentamiseen.


Vaikka projektit olivat usein PK-seudulla, oli niitä myös Itä- ja Länsi-Suomessa. Inspiraatiota ja kontakteja saatiin ulkomailta messuilta, tapaamalla tavaroiden toimittajia mutta myös joulutorilta, jossa myimme silkkikukkia ja kransseja. Katso pikakatsaus miltä näytti meidän vuosi 2023.


Rivin Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Projektit vaihtelivat taloyhtiön yhteiskäyttötiloista, (löydät niistä lisää täältä), työhuoneiden ja eteisten uudistamiseen sekä upeisiin olohuoneisiin, joihin kaivattiin muutosta lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Teimme kokonaisvaltaiset suunnitelmat ja asiakkaiden niin toivoessa hankimme kasvit ja kalusteet, joilla somistimme kohteen (lue vanhan olohuoneen muodonmuutoksesta täältä).


Rivin Sisustussuunnittelu - juhlatilan sisustus

Rivin Sisustussuunnittelu - käytännöllinen ja seesteinen eteisen sisustus

Rivin Sisustussuunnittelu - modernin olohuoneen sisustus

Rivin Sisustussuunnittelu - modernin olohuoneen sisustus

Rivin Sisustussuunnittelu - olohuoneen sisustus

Terassi- ja pihasuunnittelu

Pihasuunnittelussa meiltä toivottiin usein terassin kasvojen kohotusta, pihan käytettävyyden muutosta tai uutta ilmettä nurmikon tilalle. Pihoihin haluttiin ihania oleskelukeitaita, vanhan puutarhan muuttamista luonnonmukaiseksi metsäpuutarhaksi ja pihoja, jotka sopivat talon tyyliin ollen minimalistisen yksinkertaisia tai runsaan vehreitä ja kukkivia. Laatimamme suunnitelmat pitivät sisällään kasvit, materiaalit, valaistuksen, tunnelmataulut kalusteista ja ostoslistat. Yleensä tehtiin lisäksi 3D-valokuvamainen suunnitelma, jonka pohjalta on helppo keskustella eri vaihtoehdoista, muokata suunnitelmaa, tehdä päätöksiä mutta myös toteuttaa ne mittatarkkojen kuvien pohjalta. Lue lisää täältä.


Rivin Pihasuunnittelu - Minimalistinen puutarha

Rivin Pihasuunnittelu - minimalistisen talon puutarha

Rivin Pihasuunnittelu - Ihana oleskeluterassi

Rivin Pihasuunnittelu - Viihtyisä oleskeluterassi

Terassien ja lasitettujen parvekkeiden sisustus

Terasseista/parvekkeista haluttiin yleensä olohuoneen jatkumoa ja niihin toivottiin lisää viihtyisyyttä, vehreyttä ja helppohoitoisia viher- tai silkkikasveja. Teimme ison yritysasiakkaan asiakkaille parikymmentä terassien sisustussuunnitelmaa, joista kuuden somistuksen toteutimme nopealla aikataululla.


Suunnitelmien lisäksi hankimme tarvittavat kalusteet, esineet, tekstiilit ja kasvit ja somistimme tilat valmiiksi viihtyisiksi ja upeiksi, mutta myös helppohoitoisiksi rentoutumispaikoiksi, lisää aiheesta täältä, täältä ja täältä.


Rivin Pihasuunnittelu - Viihtyisä lasitettu terassi

Rivin Pihasuunnittelu - Ruokapöytä katetulla terassilla

Rivin Pihasuunnittelu - Ulko-olohuone katetulla terassilla

Rivin Pihasuunnittelu - Ulko-olohuone lasitetulla parvekkeella

Silkkikukat ja -seinät

Silkkikukkien verkkokaupan ohella teimme mittatilaustyönä kimppuja juhliin, sisustimme tiloja silkkikasveilla ja rakensimme silkkikukkaseiniä sekä yritysten tiloihin, että juhliin valokuvaseinäksi, lisää täältä.


Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikasviseinä piristää toimistotilaa

Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikasvi tuo näyttävyyttä sisäänkäyntiin

Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikasviseinä luo juhlantuntua

Rivin Sisustussuunnittelu - Helppohoitoiset silkkikasvit terassilla

Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikasviseinä tuo eloa terassille

Rivin Sisustussuunnittelu - Silkkikukilla väriä sisustukseen

Messut ja tutustumiskäynnit

On tosi tärkeää  tutustua asiakkaan edustajana eri toimittajien tuotteisiin, koe-istua tuolit ja sohvat, tutkia ja hypistellä silkkikukat, niin että saa hyvän käsityksen tarjolla olevista tuotteista ja siitä, mitä kannattaa tilata samalla luoden suhteet toimittajien kontakteihin ja tutustuen tuleviin trendeihin sekä uusiin tuotteisiin, joista kirjoitimme postauksissa täällä ja täällä. 


Rivin Sisustussuunnittelu - Aidonnäköiset silkkikukat

Rivin Sisustussuunnittelu - Upeat silkkikasvit tuovat näyttävyyttä tilaan

Rivin Sisustussuunnittelu - Aidonnäköiset silkkikasvit tuntuvat myös oikeilta

Rivin Sisustussuunnittelu - Tutustumassa silkkikasveihin

Rivin Sisustussuunnittelu -M & O Pariisi

Rivin Sisustussuunnittelu - Tuolia testaamalla tietää, miten se istuu

Jouluun mentiin ryminällä, kun Sanja muutti uuteen kotiin pari viikkoa aiemmin ja vietimme viikonlopun joulumarkkinoilla. Uuden, mutta alkuperäisessä muodossaan olevan kodin muutoksesta varmasti riittää kerrottavaa, samoin kuin meillä on vielä pari yhdistettyä sisustus- ja terassiprojektia, jotka ovat viittä vaille valmiita, joten niistä lisää ensi vuonna niiden valmistuttua. Tässä otteita viime vuodesta, kaikki ei mahtunut tähän postaukseen, mutta tarkemmin tietoa eri projekteista löydät referenssit -sivuiltamme.


Rauhaisaa, ihanaa ja inspiroivaa vuotta 2024!


Sanja & Sirpa

Kommentare


bottom of page